Site icon NewsIT

Φ. Σκορδά: τι δήλωσε για την εγκυμοσύνη της!

25.11.2010 | 20:10
Φ. Σκορδά: τι δήλωσε για την εγκυμοσύνη της!

Η Φαίη άργησε να παραδεχτεί την εγκυμοσύνη της αλλά απολαμβάνει πλέον το κάθε λεπτό της!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ήθελαν πάρα πολύ να αποκτήσουν ένα μωρό και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Βέβαια την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της Φαίης δεν μας την έδωσαν εύκολα αλλά η όμορφη παρουσιάστρια νιωθει πολύ χαρούμενη και δεν μπορεί πια να το κρύψει!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι έτοιμο να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο στο καινούριο σπίτι που θα μετακομίσει τα Χριστούγεννα. Μέχρι τότε η Φαίη προσπαθεί να απολαμβάνει κάθε λεπτό της εγκυμοσύνης και λάμπει από ευτυχία! Κι ενώ αρχικά δεν έλεγε κουβέντα τώρα μιλάει άνετα για τα συναισθήματά της και το μωρό που περιμένει…

Χθες, βρέθηκε μαζί με τον ζύντροφό της Γιώργο στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή όπου μίλησε για πρώτη φορά εντελώς ανοικτά για την εγκυμοσύνη της. “Είναι κάτι πολύ ωραίο και δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα βάρους. Να πάνε όλα καλά θέλω και αυτό μόνο. Είμαι πολύ χαρούμενη με την εγκυμοσύνη”, δήλωσε στην κάμερα του Star.

Η μέλλουσα μανούλα απάντησε χωρίς δισταγμό σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το παιδί που περιμένει. Ακόμη και στο πώς ένιωσε σχετικά με τον τρόπο που ανακοινώθηκε μέσα από την συζήτηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο, πριν από λίγες ημέρες.

“Εγώ νομίζω, έτσι όπως το είχα μέσα στο μυαλό μου ότι φαίνεται. Πίστευα δηλαδή ότι όντως φαινόταν. Έγινε πολύ αυθόρμητα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη.

Το μωρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο τέλη Μαρτίου. Πώς έχει αλλάξει όμως η εγκυμοσύνη την σχέση της με τον Γιώργο; “Νομίζω πως ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου και το ίδιο είμαι και εγώ για εκείνο”, δήλωσε η Φαίη συμπληρώνοντας πως η σχέση τους διατηρείται καλή και ζωντανή, γιατί και οι δύο έχουν την εμπειρία να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο και να αφήνουν τα προβλήματα της δουλειάς έξω από το σπίτι τους!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version