Πέμπτη, 5 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Φαίη Ζαφειράκου: «Το αλκοόλ της έβγαλε έναν άλλο εαυτό» λέει ο πρώην σύζυγός της Ανδρέας Καμπότσης

Φαίη Ζαφειράκου: «Το αλκοόλ της έβγαλε έναν άλλο εαυτό» λέει ο πρώην σύζυγός της Ανδρέας Καμπότσης

Ο Ανδρέας Καμπότσης μίλησε για το επεισόδιο, με την πρώην σύζυγό του, Φαίη Ζαφειράκου στην Εύβοια. Όπως είπε το όλο θέμα έχει λυθεί και έχει κλείσει.

Η Φαίη Ζαφειράκου είχε μιλήσει για μια παρεξήγηση που οδήγησε στο επεισόδιο, μπροστά στο παιδί της. Ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Καμπότσης περιέγραψε τα γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία. Μίλησε για ένα επεισόδιο που πυροδότησε, όπως ανέφερε, το αλκοόλ που είχε καταναλώσει η ηθοποιός. Διευκρίνισε πως οι σχέσεις τους παραμένουν σε καλό επίπεδο και πως μετά το επεισόδιο στην Εύβοια, δεν τσακώθηκαν ξανά.

Ο γνωστός στιχουργός μίλησε στο tlife.gr για τις στιγμές έντασης που βίωσε μαζί με την ηθοποιό στην Κάρυστο στα μέσα του περασμένου Ιουλίου, που είχαν ως αποτέλεσμα το πρώην ζευγάρι να μεταφερθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και το θέμα να κάνει γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

«Είμαστε μια χαρά. Δεν έγινε τίποτα σπουδαίο. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Έγινε τότε ένα περιστατικό γιατί ήταν το αλκοόλ στην μέση από την πλευρά της Φαίης. Βλεπόμαστε καθημερινά και για χάρη του παιδιού. Μένουμε και κοντά. Είμαστε φίλοι. Δεν είχαμε ποτέ άλλοτε καβγάδες. Ήταν ένα πρωτοφανές περιστατικό. Το αλκοόλ τής έβγαλε έναν άλλον εαυτό. Δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, ούτε πιστεύω θα συμβεί ξανά στο μέλλον», αναφέρει ο Ανδρέας Καμπότσης.

«Μετά το περιστατικό και όταν ήταν πλέον νηφάλια, μου ζήτησε συγγνώμη και εμένα αλλά και στο παιδί, γιατί από το παιδί ξεκίνησε. Εκείνο ενοχλήθηκε που την είδε σε κατάσταση μέθης, της εναντιώθηκε και τότε εκείνη αντέδρασε έντονα απέναντι του με την κατάσταση να ξεφεύγει.

Ο γιος μας της «έλεγε μαμά γιατί ήπιες, γιατί το έκανες αυτό…». Κατά κάποιο τρόπο πήγε να σηκώσει χέρι στο παιδί. Κάλεσα την αστυνομία», περιγράφει ο στιχουργός για το περιστατικό με τη Φαίη Ζαφειράκου.

«Ο γιος μου είπε να το κάνω. Μου είπε “μπαμπά πάρε την αστυνομία, η μαμά δεν είναι καλά”. Είμαι πολύ προστατευτικός απέναντι του, αλλά ήθελα να προστατεύσω και τη Φαίη φυσικά. Ήταν η τρίτη ή τέταρτη ημέρα διακοπών μας. Βρισκόμασταν σε ένα Αιrbnb στην Κάρυστο. Προηγουμένως είχαμε πάει για φαγητό», καταλήγει στην αφήγησή του ο Ανδρέας Καμπότσης.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό ανάμεσα στη Φαίη Ζαφειράκου και τον πρώην σύζυγό της σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 14 Ιουλίου γύρω στις 23:45 στην Κάρυστο. Η σύλληψη της 38χρονης ηθοποιού έγινε στις 4:05 τα ξημερώματα της Δευτέρας 15 Ιουλίου στην Κάρυστο και, παρά τη διάψευση του Ανδρέα Καμπόση για τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, σε βάρος της ηθοποιού έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις