Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Φειδίας Παναγιώτου: «24 χρονών είμαι, κάνω λάθη» λέει ο ευρωβουλευτής YouTuber μετά τον σάλο με τις δοκιμασίες για 50 ευρώ

Φειδίας Παναγιώτου: «24 χρονών είμαι, κάνω λάθη» λέει ο ευρωβουλευτής YouTuber μετά τον σάλο με τις δοκιμασίες για 50 ευρώ
Reuters

Απολογητικός εμφανίζεται ο Κύπριος ευρωβουλευτής και YouTuber, Φειδίας Παναγιώτου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα βίντεο που ανέβασε στα social media όπου μαζί με έναν άλλον TikToker έβαζαν νεαρούς στην πλατεία Συντάγματος διάφορες δοκιμασίες με αντάλλαγμα 50 ευρώ.

Εκτός όμως από τις δοκιμασίες που έβαζε σε νεαρούς για 50 ευρώ, όπως να μασήσουν γόπες τσιγάρων, να φιλήσουν στο στόμα έναν άγνωστο ή να βουτήξουν ημίγυμνοι στο συντριβάνι, ο Φειδίας Παναγιώτου προκάλεσε αντιδράσεις και για ένα άλλο βίντεο που ανήρτησε πρόσφατα στο TikTok.

Στο βίντεο αυτό έλεγε πως το πράγμα που του έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι το δωρεάν ανθρακούχο νερό.

«Είκοσι τεσσάρων χρονών είμαι, κάνω λάθη», είπε μετά τις αντιδράσεις ο νεαρός influencer, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής στις πρόσφατες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και όπως είχε δηλώσει δεν είχε ψηφίσει ποτέ στη ζωή του.

Από την ημέρα που εκλέχτηκε, ο Φειδίας Παναγιώτου ενημερώνει καθημερινά τους 200.000 ακολούθους του για κάθε τι που κάνει.

Σε άλλο βίντεο αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τον μισθό που παίρνει ο ίδιος και όλες τις παροχές που απολαμβάνει.

Σε συνέντευξη του πριν δύο μέρες στην κυπριακή τηλεόραση άσκησε κριτική για τις μεγάλες σπατάλες και τους παχυλούς μισθούς των ευρωβουλευτών.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως δέχεται βροχή βιογραφικών με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν δέχεται ρουσφέτια.

Ποιοι είναι οι συνεργάτες του

Ο πρώτος συνεργάτης που προσέλαβε είναι ο δάσκαλος που είχε στο σχολείο, συστήνοντας τον ως κύριο Λουκάνικο.

«Αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που προσέλαβα στην ομάδα μου στην Ευρωβουλή. Γνωρίστε τον Λουκάνικο, είναι ο καθηγητής μου στο σχολείο και γίναμε κολλητοί γιατί είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που ξέρω», αναφέρει σε βίντεό του.

Ο δεύτερος άνθρωπος που προσέλαβε είναι ο νεαρός που μαζί κατάφεραν να φτάσουν τους 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο ΥouΤube.

«Αυτός είναι ο δεύτερος άνθρωπος που προσέλαβα στην ομάδα μου ως μέλος της Ευρωβουλής. Γνωρίστε τον Χέσους. Ήταν ο παραγωγός μου στο Youtube και ο εικονολήπτης που μαζί φτάσαμε δεκάδες χιλιάδες προβολές», είπε.

Ο Φειδίας Παναγιώτου έχει προαναγγείλει διαδικτυακό δημοψήφισμα για το αν θα πρέπει πορευτεί ανεξάρτητος μέσα στη Ευρωβουλή ή αν θα πρέπει να εισχωρήσει σε κάποια ομάδα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις