Τρίτη, 23 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Φωτεινή Αθερίδου: Αποχαιρέτησε τη γιαγιά της που πέθανε με ένα συγκινητικό βίντεο

Φωτεινή Αθερίδου: Αποχαιρέτησε τη γιαγιά της που πέθανε με ένα συγκινητικό βίντεο
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Να με θυμάσαι… εγώ θα σε θυμάμαι…», έγραψε σε ανάρτησή της η ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδου για την γιαγιά της που πέθανε χθες (22.07.2024) σε ηλικία 92 χρόνων.

Η κόρη του γνωστού ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή Αθερίδου, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με την γιαγιά της για να την αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο.

Στο συγκινητικό βίντεο οι δύο γυναίκες χορεύουν ή μιλούν στην κάμερα, με το τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα «Να με θυμάσαι» να ακούγεται από «πίσω».

«Να με θυμάσαι … εγώ θα σε θυμάμαι…  Στο καλό γιαγιάκα μου καλή ξεκούραση !!! Θα τα πούμε από κοντά ξανά», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα για την αγαπημένη της γιαγιά που πια δεν βρίσκεται κοντά της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotini Atheridou (@fotiniatheridou)

Ο Θοδωρής Αθερίδης χθες ανέβασε και εκείνος ένα βίντεο με την μητέρα του με σκοπό να της πεις «αντίο», συνοδεύοντάς το με το τραγούδι «Όσο αγαπιόμαστε τα δυο» του Λουκιανού Κηλαηδόνη και του Μανώλη Μητσιά.

Μητέρα και γιος ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, είναι αγκαλιασμένοι, με τον ηθοποιό να την πειράζει και να την δαγκώνει στον ώμο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris_official)

«18.02.1932 – 22.07.2024 Μαμά…», έγραψε, δείχνοντας την θλίψη του που πλέον δεν θα μπορεί να κρατά στην αγκαλιά του την μητέρα του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις