Site icon NewsIT

Φώτης Ιωαννίδης και Ελένη Βουλγαράκη έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

14.09.2024 | 14:46
Φώτης Ιωαννίδης και Ελένη Βουλγαράκη έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης παραμένουν σε σχέση, με την ραδιοφωνική παραγωγό και τον διεθνή ποδοσφαιριστή, να εμφανίζονται ερωτευμένοι.

Φώτης Ιωαννίδης και Ελένη Βουλγαράκη αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά δεν έχουν αρνηθεί ότι είναι ερωτευμένοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, που μετράει σχεδόν έναν χρόνο. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο της δημοσιογράφου την ιδανική σύντροφο, που τον κάνει ευτυχισμένο. Μάλιστα σύμφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, ο Φώτης Ιωαννίδης γνώρισε την Ελένη Βουλγαράκη στην οικογένειά του, που όχι µόνο τη συμπάθησαν, αλλά και την καμαρώνουν.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ο Φώτης Ιωαννίδης έχει γνωρίσει και εκείνος την οικογένεια της Ελένης Βουλγαράκη, αφού η γοητευτική παρουσιάστρια ένιωσε πως αυτόν τον άνθρωπο θέλει να γνωρίσουν οι γονείς της. Ο δυο τους μένουν στα βόρεια προάστια και ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ελένη Βουλγαράκη πηγαίνει στους περισσότερους από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του συντρόφου της, προκειμένου να παρακολουθήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, να αγωνίζεται με την ομάδα του και δεν διστάζει να το μοιράζεται με τους φίλους της στα social media.

Για το αν διαβάζει όσα γράφονται στα social media για τον ίδιο, ο Φώτης Ιωαννίδης απάντησε πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή του: «Δεν διαβάζω αυτά που γράφονται για εμένα στα social media, μόνο όταν μου στέλνουν οι φίλοι μου. Γενικά δεν μπαίνω στο google, δεν ψάχνω, δεν βλέπω. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να ελέγξω, οπότε δεν θα ασχοληθώ κιόλας».

Πρεμιέρα για το ΟΠΑΠ Game Τime με super καλεσμένο τον Φώτη Ιωαννίδη

«Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο πει ο οποιοδήποτε για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν με αφορά καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ» είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες η Ελένη Βουλγαράκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version