Δευτέρα, 1 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δεν ήμασταν ούτε θα γίνουμε ζευγάρι – Γιώργος Καπουτζίδης: Λες και τον κακοπαντρέψαμε

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δεν ήμασταν ούτε θα γίνουμε ζευγάρι – Γιώργος Καπουτζίδης: Λες και τον κακοπαντρέψαμε

Στη σκηνή του Europride που έγινε στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο (29.06.2024) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Γιώργος Καπουτζίδης και μια στιχομυθία τους προκάλεσε… γέλια.

Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος έτυχαν θερμότατης υποδοχής από το κοινόν του Europride στη Θεσσαλονίκη. Όταν κάποιος τους ρώτησε αν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι, οι δυο άνδρες το διέψευσαν. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πιο… ένθερμα απ’ ό,τι ίσως περίμενε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος και σχολίασε με χιούμορ!

«Δεν περίμενα μετά από τόσα χρόνια που είμαι πάνω σε μία σκηνή, να βρεθώ σε ένα τέτοιο κοινό. Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε υπέροχοι! Βρισκόμαστε σε μία εμβληματική χρονιά που η Ελλάδα υποδέχτηκε το νομοσχέδιο.

Έχουμε προσπαθήσει κι εγώ και ο Γιώργος αυτό το νομοσχέδιο να γίνει πραγματικότητα και μάς βοήθησαν πολλοί άνθρωποι. Θέλω να ευχαριστήσουμε τα πέντε κόμματα στη Βουλή που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, ανθρώπους που βοήθησαν αυτοί στη διοργάνωση» είπε, αρχικά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη ισότιμη ένταξη στην κοινωνία, στην εργασία, στην πλήρη αποδοχή στην οικογένεια. Γενικότερα, τα pride θα γίνονται για όσο θέλουμε» πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Δεν είμαστε ζευγάρι και ποτέ δεν ήμασταν ζευγάρι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. «Όχι, όχι, όχι, ποτέ! Όχι, όχι, όχι», απάντησε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο να σχολιάζει: «Το κάνει λες και τον κακοπαντρέψαμε».

«Δεν είμαστε ζευγάρι και ποτέ δεν θα γίνουμε ζευγάρι! Ποτέ, Θεέ μου», συνέχισε το αστείο ο Φώτης Σεργουλόπουλος. «Ξέρετε, οι φίλοι… όταν ακουμπάς τον φίλο σου, είναι άβολο», συνέχισε ο παρουσιαστής, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να τον τρολάρει ξανά: «Εσύ είσαι άβολος!», του είπε, ξεσπώντας σε γέλια.

 

Και δεν ήταν οι μόνοι, αφού και το κοινό έκανε το ίδιο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις