Site icon NewsIT

Φώτης Σεργουλόπουλος: Το «ντου» δημοσιογράφων και οι ερωτήσεις για τον γάμο με τον Βαγγέλη Γερασίμου

21.10.2024 | 10:43
Φώτης Σεργουλόπουλος: Το «ντου» δημοσιογράφων και οι ερωτήσεις για τον γάμο με τον Βαγγέλη Γερασίμου

O Φώτης Σεργουλόπουλος και ο αγαπημένος του, Βαγγέλης Γερασίμου, παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Αθηνών από τον Χάρη Δούκα. Ο παρουσιαστής «πολιορκήθηκε» από δημοσιογράφους για μια δήλωση.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε αντιληπτός από δημοσιογράφους στην Αθήνα, με τους ρεπόρτερ να τον πλησιάζουν. Οι ερωτήσεις για το γάμο του έπεσαν «βροχή», με τον ίδιο να μην απαντά και απλά να ευχαριστεί για τις ευχές.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κράτησε τον γάμο του επτασφράγιστο μυστικό, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική και οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την περασμένη Πέμπτη (17.10.2024) ωστόσο, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον επί χρόνια σύντροφό του, Βαγγέλη Γερασίμου.

Με καταγωγή από την Καλαμάτα και γεννημένος το 1980, ο Βαγγέλης Γερασίμου βοήθησε μέχρι τα 20 του στην επιχείρηση του πατέρα του που, δούλεψε ως γκρουπιέρης σε καζίνο και τελικά έγινε σεφ αφού τελείωσε μία σχολή μαγειρικής.

Το μακρινό 2010, ο Γερασίμου έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του Mega «Survivor Παταγονία», το οποίο και κέρδισε! Το έπαθλο που έχει εισπράξει ήταν 100.000 ευρώ.

Η πρώτη αντίδραση μετά το γάμο του

Υπενθυμίζεται ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος το 2013 απέκτησε έναν γιο, τον Γιώργο Σεργουλόπουλο, μέσω παρένθετης μητέρας. Ο μικρός είναι σήμερα 11 ετών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version