Site icon NewsIT

Φράνσις Φορντ Κόπολα: Βίντεο τον δείχνει να φιλάει νεαρές γυναίκες κομπάρσους στα γυρίσματα του «Μegalopolis»

27.07.2024 | 16:56
Φράνσις Φορντ Κόπολα: Βίντεο τον δείχνει να φιλάει νεαρές γυναίκες κομπάρσους στα γυρίσματα του «Μegalopolis»

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στον τοίχο, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, «Megalopolis».

Βίντεο, δείχνει τον Φράνσις Φορντ Κόπολα να «προσπαθεί να φιλήσει νεαρές κομπάρσους» κατά τα γυρίσματα του επερχόμενου έπους επιστημονικής φαντασίας.

Νωρίτερα φέτος τον Μάιο, ο 85χρονος διάσημος σκηνοθέτης είχε κατηγορηθεί ότι επιχείρησε να «φιλήσει γυμνόστηθες και λιτά ντυμένες κομπάρσους» κατά τη διάρκεια της παραγωγής της ταινίας – η οποία πρόκειται να βγει στις αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου.

Χθες Παρασκευή (26.07.2024), το Variety εξασφάλισε δύο βίντεο που τραβήχτηκαν από μέλος του συνεργείου στα γυρίσματα της ταινίας πέρυσι τον Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής σε club.

Στα αποσπάσματα, ο Coppola φαίνεται να κινείται στην πίστα του νυχτερινού μαγαζιού, όπου είναι γεμάτη με γυναίκες κομπάρσους, ενώ η μουσική ακούγεται δυνατά από τα ηχεία – και φαίνεται να πλησιάζει μερικές από αυτές προσπαθώντας να τις φιλήσει και να τις αγκαλιάσει.

Η σκηνή -στην οποία συμμετείχε επίσης μια από τις πρωταγωνίστριες του καστ, η Nathalie Emmanuel- γυρίστηκε στην αίθουσα συναυλιών Tabernacle στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Σύμφωνα με το Variety, οι κομπάρσοι που υποδύονταν τις καλεσμένες του πάρτι ήταν τόπλες ενώ άλλες ήταν ελαφρά ντυμένες.

Περίπου 150 έως 200 άτομα βρίσκονταν στο πλατό για να γυρίσουν τη σκηνή του club, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο Κόπολα και άλλα μέλη του συνεργείου. 

Πηγές ισχυρίστηκαν ότι η Coppola συμπεριφερόταν στο πλατό «αντιεπαγγελματικά».

Επιπλέον, ενας συνεργάτης υποστήριξε ότι ο σκηνοθέτης θρυλικών ταινιών όπως «Ο Νονός», πλησίασε τις γυναίκες κομπάρσους εν μέσω γυρισμάτων μιας σκηνής και βρισκόταν στο πλατό μαζί τους χωρίς να απαιτείται. 

«Έχω δουλέψει με πολύ σημαντικούς σκηνοθέτες και αυτή η συμπεριφορά είναι ασυνήθιστη», δήλωσε η πηγή στο Variety.

Megalopolis - Official 'First Look' Clip (2024) Adam Driver, Francis Ford Coppola

«Δεν έχω δει ποτέ κανέναν στο πλατό, και αυτό επεκτείνεται και στον κάμεραμαν, να αγγίζει τόσο πολύ έναν ηθοποιό», συνέχισε.

Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης ότι σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Coppola ανακοίνωσε σε ένα μικρόφωνο: «Συγγνώμη, αν έρθω κοντά σου και σε φιλήσω. Απλά να ξέρετε ότι είναι αποκλειστικά για την ευχαρίστησή μου».

Εκπρόσωπος του Κόπολα αρνήθηκε να σχολιάσει τα βίντεο ή τις καταγγελίες για τη συμπεριφορά του.

Η ιδέα για την ταινία «Megalopolis» δημιουργήθηκε από τον Κόπολα πριν από σχεδόν 50 χρόνια και ήταν ένα συναρπαστικό έργο για τον σκηνοθέτη, ο οποίος επένδυσε 120 εκατομμύρια δολάρια από δικά του χρήματα για να την πραγματοποιήσει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version