Παρασκευή, 30 Αυγ.
25oC Αθήνα

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Οι τελευταίες αφίξεις με ιδιωτικές πτήσεις και τα βαν με τα φιμέ τζάμια

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Οι τελευταίες αφίξεις με ιδιωτικές πτήσεις και τα βαν με τα φιμέ τζάμια
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος του με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ, σε ένα τριήμερο event στην Μεσσηνία και με “λαμπερούς” προσκεκλημένους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να ανταλλάξει όρκους αγάπης με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ, στον γάμο της χρονιάς, που θα γίνει στο Costa Navarino.

Οι τριήμεροι εορτασμοί για το γάμο τους ξεκινούν σήμερα Παρασκευή (30/08/24) με το “All white Party” (σ.σ. όλοι οι προσκεκλημένοι θα είναι ντυμένοι στα λευκά).

Όπως λέει και το όνομα το θέμα της γιορτής θα είναι το άσπρο, με τους καλεσμένους να φορούν λευκά κουστούμια, σχεδιασμένα από τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος έχει επιμεληθεί και το γαμήλιο ντύσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μια ημέρα αργότερα, το Σάββατο (31/08/24) θα πραγματοποιηθεί το “Nigerian Party” με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα την 2η πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα. Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ μετά από μια δεκαετία που βρίσκονται μαζί έχουν τρία παιδιά—τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ορισμένοι από τους καλεσμένους που θα δώσουν το παρών είναι ο σπουδαίος Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και αρκετοί πρώην – νυν συμπαίκτες του ίδιου.

Στο κοντινό αεροδρόμιο της Καλαμάτας η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Ιδιωτικά τζετ φτάνουν συνέχεια στη χώρα μας με τους VIP καλεσμένους. Μάλιστα, υπάρχουν μαύρα βαν με φιμέ τζάμια που παραλαμβάνουν όποιον έρχεται, προκειμένου να διατηρηθεί το “μυστήριο” που υπάρχει γύρω από τους επίσημους προσκεκλημένους. Άλλοι, πάντως, έχουν επιλέξει να φτάσουν στην Λαλαμάτα με πολυτελή γιότ.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια. Ο “Greek Freak” ζήτησε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και γι’ αυτό τον λόγο οι καλεσμένοι δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις