Site icon NewsIT

Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ: Τι επέλεξαν να φορέσουν Άννα Μαρία, Μαρί Σαντάλ, Νίνα Φλορ και βασίλισσα Σοφία

28.09.2024 | 20:41
Γάμος Θεοδώρας Γλύξμπουργκ: Τι επέλεξαν να φορέσουν Άννα Μαρία, Μαρί Σαντάλ, Νίνα Φλορ και βασίλισσα Σοφία

Γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον Μάθιου Κουμάρ στη Μητρόπολη Αθηνών. Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο γάμος βρήκε ανθοστολισμένη τη Μητρόπολη Αθηνών, με τους καλεσμένους να ποζάρουν μπροστά από κάμερες και φωτογράφους. Μαρί Σαντάλ και Νίνα Φλορ, δεν αποτέλεσαν εξαίρεση.

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ ήταν τα κεντρικά πρόσωπα του γάμου, ωστόσο οι φωτογράφοι ασχολήθηκαν πολύ και με τους υπόλοιπους καλεσμένους. Ειδικά με τις κυρίες που έδειχναν να απολαμβάνουν τα όσα συνέβαιναν στην Μητρόπολη Αθηνών. Μαρί Σαντάλ, Νίνα Φλορ, βασίλισσα Σοφία, Αλεξία και Άννα Μαρία, στάθηκαν χαμογελαστές μπροστά στις κάμερες, πριν ξεκινήσει το μυστήριο.

Ο γάμος του ζευγαριού αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την τέως βασιλική οικογένεια και ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να ενωθεί ξανά στην Ελλάδα με φίλους και γαλαζοαίματους απ’ όλο τον κόσμο.

Η νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον αδελφό της Παύλο με ένα εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη.

Η Άννα Μαρία με off shoulder gown σε γαλάζιο χρώμα που είχε sheer details στο κάτω μέρος, δημιουργία της Celia Kritharioti και ένα ιστορικό κόσμημα-σταυρό στο λαιμό από την βασιλική κοσμηματοθήκη.

Η Μαρί Σαντάλ απόλυτα κομψή διπλα στους γιούς της, με sunset κίτρινο φόρεμα που είχε turtle neck σχέδιο, maxi μήκος και statement μανίκια ενώ το top είχε ένα τέλειο volume ύφος έφτασε στην Μητρόπολη με τους γιούς της.

Η Νίνα Φλορ έφτασε στην Μητρόπολη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της αδελφό της Θεοδώρας, Φίλιππο, φορώντας ένα pastel maxi φόρεμα με ντραπέ σχέδιο που συνδύασε με λευκές embellished γόβες και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό.

Η αδελφή της νύφης Αλεξία Γλίξμπουργκ έφτασε στην Μητρόπολη μαζί με όλη την οικογενεία της φόρεσε ένα wine red φόρεμα με statement μανίκια, embellished details, συνδυασμένο με metallic πέδιλα.

Η Μαρία Ολυμπία ήταν ανάμεσα στις κουμπάρες του ζευγριού όπου φόρεσαν το ιδιο satin maxi φόρεμα σε chic blue απόχρωση και kimono μανίκια!

Η βασίλισσα Σοφία με maxi φούξια gown και υπέροχα κοσμήματα.

Η Θεοδώρα και ο δικηγόρος Μάθιου Κουμάρ γνωρίστηκαν στις ΗΠΑ τα χρόνια που η 41Ος ετών σήμερα, μέλλουσα νύφη, έπαιρνε μέρος στη σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία. Η σχέση τους άντεξε στο χρόνο και πριν από 5 χρόνια αποφάσισαν να παντρευτούν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version