Σάββατο, 28 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Γάμος Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Ντόρα Μπακογιάννη, Κώστας Καίσαρης και Σταύρος Λιβανός στη Μητρόπολη

Γάμος Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Ντόρα Μπακογιάννη, Κώστας Καίσαρης και Σταύρος Λιβανός στη Μητρόπολη

Ο γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον Μάθιου Κουμάρ στη Μητρόπολη Αθηνών, είχε και Έλληνες καλεσμένους. Έφτασαν λίγο πριν την άφιξη της νύφης.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κώστας Καίσαρης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Σταύρος Λιβανός με την σύζυγό του Μαριέλλα Τσαβλίρη, καταγράφηκαν από φωτογράφους την ώρα που έφταναν στην Μητρόπολη Αθηνών, για τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον Μάθιου Κουμάρ. Η κυρία Μπακογιάννη μάλιστα γύρισε και χαιρέτησε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, για να δει από κοντά, την άφιξη της νύφης.

Το μυστήριο τέλεσε το απόγευμα ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους. Ήδη από τις 17:00 ξεκίνησαν να καταφθάνουν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών οι υψηλοί προσκεκλημένοι του ζευγαριού.

Οι προετοιμασίες για την τελετή του γάμου ήταν πυρετώδεις. Η είσοδος της Μητρόπολης έχει στολιστεί με λευκά άνθη, ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα από νωρίς το πρωί, για να μην υπάρξουν απρόοπτα.

Όλα τελικά ήταν όπως ήθελε το ζευγάρι, που έλαμπε από ευτυχία. Δείτε στις παρακάτω εικόνες από το πρακτορείο NDP και την Eurokinissi, τις αφίξεις των Ελλήνων καλεσμένων, στον γάμο.

Η Θεοδώρα και ο δικηγόρος Μάθιου Κουμάρ γνωρίστηκαν στις ΗΠΑ τα χρόνια που η 41Ος ετών σήμερα, μέλλουσα νύφη, έπαιρνε μέρος στη σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία. Η σχέση τους άντεξε στο χρόνο και πριν από 5 χρόνια αποφάσισαν να παντρευτούν.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις