Κυριακή, 30 Ιουν.
31oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η παρουσία του σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας και οι ατάκες με τον Σωτήρη Κοντιζά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η παρουσία του σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας και οι ατάκες με τον Σωτήρη Κοντιζά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, λίγες ώρες μετά το τέλος του τουρνουά Acropolis, για να στηρίξει τη συνεργασία του με σειρά ρολογιών. “Μοίρασε” γέλιο, ο διάλογός του με τον Σωτήρη Κοντιζά.

Ο Γιάννη Αντετοκούνμπο βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (28.06.2024) στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου.

Όπως ήταν φυσικό, ο “Greek freak” τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών, ένα 24ωρο μετά τη συμμετοχή του με την Εθνική μπάσκετ κόντρα στις Μπαχάμες, για το τουρνουά Acropolis.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο συνδέει το όνομά του με ένα ακόμη αξεσουάρ και αυτή τη φορά πρόκειται για ρολόι. Σε συνεργασία με την εταιρεία Breitling, της οποίας είναι επί σειρά ετών ambassador, κυκλοφορεί τη νέα σειρά ρολογιών Chronomat Giannis Antetokounmpo Collection.

Έτσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο κατάστημα της συγκεκριμένης εταιρίας ρολογιών, στη Βουκουρεστίου, για την εκδήλωση που στήθηκε προς τιμήν του.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον “Master Shef” να παίρνει μια άτυπη συνέντευξη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γεμάτη ατάκες.

Ο “Greek freak” παραδέχθηκε ότι βλέπει ελληνικά σόου, όπως “Master Shef”, “Survivor”, αλλά τόνισε ότι τον Σωτήρη Κοντιζά τον βλέπει από video του “Luben”!

Επίσης, ανέφερε: “Σαν την Αθήνα, δεν υπάρχει”, ανέφερε για το σουβλάκι που του αρέσει να τρώει, επισημαίνοντας ότι στο Μιλγουόκι δεν έχει βρει να φάει κάποιο καλό σουβλάκι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις