Δευτέρα, 2 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Και επισήμως παντρεμένοι – Οι λαμπεροί καλεσμένοι και τα πάρτι

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Και επισήμως παντρεμένοι – Οι λαμπεροί καλεσμένοι και τα πάρτι

Παντρεύτηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ στην Πύλο. Ακολούθησε η δεξίωση του ζευγαριού προς τιμήν των δεκάδων καλεσμένων του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μητέρα των παιδιών του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την Κυριακή (01.09.2024), σε ένα γεγονός που εκτός από ελληνικό «χρώμα», είχε, επίσης, νιγηριανό, αλλά και από NBA.

Κουμπάρος τους ήταν ο στενός φίλος και πρώην συμπαίκτης του «Greek Freak», ο Κρις Μίντλετον.

Ωστόσο, οι πληροφορίες για την ώρα που επέλεξε το ζευγάρι για να παντρευτεί είναι συγκεχυμένες.

Άλλοι λένε ότι ο γάμος τους έγινε το πρωί και άλλοι ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα.

Το βέβαιο είναι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους, λάμποντας από ευτυχία.

Ο γάμος ήρθε ως επιστέγασμα των 10 χρόνων σχέσης και των τριών παιδιών τους, – του 4χρονου Λίαμ, του 3χρονου Μάβερικ και της 11 μηνών Εύας.

Ο γαμπρός και η νύφη αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο στο Navarino Hills του Costa Navarino.

 

Από το μενού του γάμου δεν έλειψε και το ροζέ κρασί που φέρει το όνομα της Mariah, αφού ο Γιάννης έχει επενδύσει πρόσφατα σε ελληνικούς οίνους της περιοχής.

Οι εορτασμοί

Οι τριήμεροι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή (30.08.2024) με το «White Party».

Το θέμα του πάρτι ήταν το λευκό, με τους καλεσμένους να φορούν λευκά κουστούμια σχεδιασμένα από τον «σχεδιαστή των διασήμων», Γιώργο Παπαδόγαμβρο, ο οποίος επιμελήθηκε και το γαμήλιο ντύσιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Papadogamvros Giorgos (@papadogamvros)

Πιασμένοι χέρι – χέρι και ντυμένοι στα λευκά, ο «Greek Freak» μαζί με την αγαπημένη του, κατέφτασαν με σκάφος στον όρμο του Ναβαρίνου.

Η διασκέδαση, με δυνατή μουσική και εκλεκτά κρασιά, κράτησε όλη τη νύχτα σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση, με δυνατά φώτα και δεκάδες πυροτεχνήματα.

 

Διάσημοι καλεσμένοι

Οι προσκεκλημένοι πολλοί, δημοφιλείς και κάποιοι με παγκόσμια εμβέλεια.

Ανάμεσά τους ο Λεμπρόν Τζέιμς αλλά και η τενίστρια Σερίνα Ουίλιαμς, η οποία, πάντως, εθεάθη στις ΗΠΑ.

Το παρών έδωσαν και αρκετοί πρώην και νυν συμπαίκτες του «Greek Freak», όπως οι Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ.

Τα λίαρ τζετ προσγειώθηκαν για τον λαμπερό γάμο, μεταφέροντας, μεταξύ άλλων, τους δισεκατομμυριούχους ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δηλώσει πως χάρις στον Γιάννη γνώρισαν και αγάπησαν την Ελλάδα.

Η λίστα με τους VIP καλεσμένους του γάμου περιελάμβανε, ακόμη γνωστούς αθλητές, αλλά και τον πρωθυπουργό, Κυριακό Μητσοτάκη, με τη σύζυγό του.

Μερικοί από αυτούς είναι οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, ο Κρις Μίντλετον -που εμφανίζεται να είχε το ρόλο του κουμπάρου. Λόγω του αυστηρού πρωτοκόλλου, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό με λεπτομέρειες ποιοι ακριβώς παρευρέθηκαν στον γάμο.

Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν το Σάββατο (31.08.2024) με το Nigerian Party.

Οι καλεσμένοι ντύθηκαν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, προσφέροντας μια ιδιαίτερη εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Φωτογραφίες από το Nigerian Party ανέβασε και η Mandie Price, σύζυγος μέλος του προπονητικού τιμ των Μιλγουόκι Μπακς.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, σύζυγος του προπονητή της εθνικής ομάδας μπάσκετ, Βασίλη Σπανούλη, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τα πάρτι των προηγούμενων ημερών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις