Site icon NewsIT

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με τα πεθερικά και Μαράια Ριντλσπρίγκερ σε εστιατόριο της Μυκόνου

06.09.2024 | 09:16
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με τα πεθερικά και Μαράια Ριντλσπρίγκερ σε εστιατόριο της Μυκόνου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ, συνεχίζουν το ταξίδι του μέλιτος. Οι paparazzi στη Μύκονο, ακολουθούν καθημερινά, το κάθε τους βήμα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την πρώτη ημέρα του φετινού Σεπτέμβρη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την επί πολλών ετών σύντροφό του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, η οποία του έχει χαρίσει τρία υπέροχα παιδιά. Το μυστήριο και το γλέντι πραγματοποιήθηκαν στο Costa Navarino στην Μεσσηνία, με λίγους και καλούς καλεσμένους. Μερικές ημέρες αργότερα, οι νεόνυμφοι ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στην Μύκονο για να απολαύσουν επιτέλους λίγες στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ξεκούρασης.

Μετά το δείπνο σε ταβερνάκι της Λιας και τις βόλτες στα Ματογιάννια, η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε τον άσσο των Μιλγουόκι Μπακς και την εκλεκτή της καρδιάς του, σε κοσμικό εστιατόριο μαζί με τους γονείς της.

Η επιλογή του ζευγαριού να επισκεφθεί την Μύκονο μετά τον γάμο, δείχνει την αγάπη και των δύο για το νησί των Ανέμων. Οι δυο τους απολαμβάνουν καθημερινά τις ομορφιές του νησιού. Η παρουσία τους κεντρίζει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων, με τους paparazzi τις περισσότερες φορές να τους περιμένουν για ένα πλάνο και μερικές φωτογραφίες.

Viral στα social media γίνονται και οι αναρτήσεις του ζευγαριού. Σε μια από τις τελευταίες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έδειξε μόνο τη σύζυγό του με λευκό φόρεμα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα χρειαστεί βέβαια σύντομα να επιστρέψουν στις ΗΠΑ, καθώς η νέα σεζόν στο NBA ξεκινάει τον Οκτώβριο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version