Site icon NewsIT

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Προσπέρασε τους paparazzi που προσπάθησαν να του αποσπάσουν μια δήλωση στη Μύκονο

12.09.2024 | 11:21
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Προσπέρασε τους paparazzi που προσπάθησαν να του αποσπάσουν μια δήλωση στη Μύκονο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ, συνεχίζουν το ταξίδι του μέλιτος. Η Μύκονος ήταν το νησί που επέλεξαν να περάσουν αυτή την ξεχωριστή περίοδο της ζωής τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αυτό το διάστημα (12-09-2024) ο διασημότερος ως εκ των διασήμων που βρίσκονται στο νησί των Ανέμων. Με την σύζυγό του, Μαράια Ρίντλσπίγκερ και τα πεθερικά του, συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού. Οι paparazzi τους ακολουθούν, με κρυφό στόχο, να αποσπάσουν μια δήλωση του σούπερ σταρ. Μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει.

Σε μία από τις δημόσιες εμφανίσεις του στα σοκάκια της Χώρας ο «Greek Freak» συνάντησε τους paparazzi του νησιού οι οποίοι του ευχήθηκαν για το ευτυχές γεγονός.

Ωστόσο εκείνος, παρέμεινε αμίλητος και τους προσπέρασε χωρίς να πει κουβέντα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χαιρέτησε όσους του άπλωσαν το χέρι και συνέχισε τη βόλτα στα Ματογιάννια, μακριά από κάμερες και φωτογράφους.

Μια μέρα νωρίτερα, η κάμερα του Mykonos Live TV τους απαθανάτισε σε beach bar στην Παράγκα μαζί με τους γονείς της νεόνυμφης. Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ με αθλητική περιβολή έκανε βόλτα στην παραλία μαζί την αγαπημένη του και τα πεθερικά του περνώντας μερικές ανέμελες οικογενειακές ώρες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα χρειαστεί βέβαια σύντομα να επιστρέψουν στις ΗΠΑ, καθώς η νέα σεζόν στο NBA ξεκινάει τον Οκτώβριο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version