Τετάρτη, 4 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το «Sincerely Mariah» είναι το κρασί που εμφάνισε στο γάμο του με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το «Sincerely Mariah» είναι το κρασί που εμφάνισε στο γάμο του με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε μετά από ένα μεγάλο τριήμερο πάρτι, με λαμπερούς καλεσμένους, στο Costa Navarino. Το ροζέ κρασί που σερβιρίστηκε μετά το γάμο του με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ, ήταν μια από τις εκπλήξεις που της επιφύλαξε.

Όπως έγινε γνωστό, μετά τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ σερβιρίστηκε ένα ροζέ κρασί το οποίο είχε το όνομα της συζύγου του “Greek freak”.

Το κρασί με την ονομασία “ Sincerely Mariah”είναι από τα Ελληνικά Οινοποιεία Boutari Selections, μιας σειράς επιλεγμένων ετικετών από τους οινολόγους της οινοποιίας Mπουτάρη, στα οποία μέτοχος είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αναμένεται οσονούπω να κυκλοφορήσει και στην αγορά.

Η εκλεπτυσμένη και απαλή “ροζέ” γεύση του, αλλά και το ιδιαίτερα κομψό design του μπουκαλιού συνόδευσε με το καλύτερο δυνατό τρόπο το “κάδρο” των εκδηλώσεων για αυτό που πολλοί αποκάλεσαν το “γάμο της χρονιάς”, ενθουσιάζοντας όσους το γεύτηκαν!

Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς, Βoutari Selections, το οποίο αρχικά θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών, ενώ η συνέχεια αναμένεται εξίσου εντυπωσιακή.

Αυτό το μοναδικό ροζέ κρασί, από Grenache Rouge και Syrah σοδειάς 2023, συνόδευσε τον Γιάννη και τη σύζυγό του Μαράια, στην αρχή της δικής τους κοινής πορείας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις