Τετάρτη, 4 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Γιάννης Σπαλιάρας: Η Ελένη Μενεγάκη ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα, σου το βγάζει αυτό από κοντά

Γιάννης Σπαλιάρας: Η Ελένη Μενεγάκη ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα, σου το βγάζει αυτό από κοντά
Φωτογραφία: NDP Photos

Η «Ελένη Μενεγάκη», ήταν η αυθόρμητη απάντηση του Γιάννη Σπαλιάρα στην ερώτηση ποιά ελληνίδα τον ελκύει περισσότερο.

«Θα πω κάτι πολύ κλασικό και διαχρονικό. Επειδή τις έχω δει όλες σχεδόν από κοντά και βλέπεις αυτό που βγάζει, θα σου πω την Ελένη Μενεγάκη. Είναι μία προσωπικότητα που ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα», παραδέχτηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» στο διαδικτυακό κανάλι του N1 Casino στο YouTube.

Δε παρέλειψε μάλιστα, να αναφερθεί στη viral δήλωσή του γύρω από τις 4.000 γυναίκες, τα χρήματα που έπαιρνε στο Survivor αλλά και τις επιδείξεις μόδας.

«Τελικά η ατάκα έκανε… δουλίτσα. Δεν θα την ξανάκανα, θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Ήταν μια αυθόρμητη δήλωση. Ήταν μία πολύ δύσκολη εποχή για την Ελλάδα τότε, το 2015 με τα capital controls. Ίσως ήθελε ο κόσμος να χαλαρώσει λίγο», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Δεν τα μετράμε τα κορίτσια, δεν είναι παγωτά. Ποτέ μου δεν μετρούσα, είπα ένα νούμερο έτσι τυχαία. Άλλωστε, πώς θα μπορούσαν να είναι ακριβώς 4.000; Πολλοί είπαν ότι το έκανα για να προκαλέσω. Αν παρατηρήσει κανείς την πορεία μου, καταλαβαίνει ότι δεν γενικά δεν το κάνω αυτό», τόνισε το γνωστό μοντέλο για την πολυσυζητημένη δήλωσή του.

«Στο πρώτο Survivor που είχα πάει ο καλύτερος έπαιρνε 3.000 ευρώ την εβδομάδα. Μετά από αυτό ήμασταν όλοι καλοπληρωμένοι. Τα περισσότερα λεφτά που έχω πάρει από διαφήμιση ήταν γύρω στα 20.000 δολάρια, από μία παγκόσμια καμπάνια για γυαλιά ηλίου. Είχα μία stalker, μία φανατική θαυμάστρια. Με πλησίασε από πίσω με το αμάξι στην Εθνική με 140 χιλιόμετρα και τα μεγάλα φώτα ανοιχτά», περιγράφει σε άλλα σημεία της συνέντευξης ο Γιάννης Σπαλιάρας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις