Lifestyle

Γιάννης Στάνκογλου για τις φήμες περί σχέσης με την Σίσσυ Χρηστίδου: «Εξήγησα πρώτος στα παιδιά μου τι συμβαίνει»

Το σχόλιο του Γιάννη Στάνκογλου για τις δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη που έβαλαν «φωτιά»

«Την επόμενη μέρα πήγε η 16χρονη κόρη μου στο σχολείο και τη ρώταγαν τι έγινε με τον μπαμπά της» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου για το ζήτημα που προέκυψε με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι είναι ζευγάρι με την Σίσσυ Χρηστίδου, την άμεση διάψευση του θέματος αλλά και για τις απόψεις του Άρη Σερβετάλη για τις αμβλώσεις, μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Πέμπτης (30.01.2025).

Ο ηθοποιός εξήγησε πως η απάντησή του στις φήμες ήρθε γρήγορα, καθώς φοβόταν πως αν δεν μιλούσε σύντομα τότε οι αυτές θα «φούντωναν.

«Απάντησα τότε, γιατί κατάλαβα ότι θα εξελισσόταν με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσα να τον ορίσω εγώ μετά από 2-3-5 μέρες ή μια βδομάδα. Οπότε απάντησα όσο πιο γρήγορα γινόταν, γιατί έπρεπε, για να μη συμβεί κάτι άλλο. Δεν μπορούσα να απαντήσω μετά από μία βδομάδα για κάτι που δεν ισχύει», απάντησε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Τα παιδιά μου τα πρόλαβα και τους το είπα πρώτος εγώ. Τους εξήγησα την επόμενη μέρα τι έχει συμβεί, οπότε να ξέρουν. Την επόμενη μέρα πήγε η κόρη μου 16 χρονών στο σχολείο και τη ρώταγαν τι έγινε με τον μπαμπά της. Όχι με κακό σκοπό αλλά ήθελαν να μάθουν», συνέχισε.

Για τον Άρη Σερβετάλη που δήλωσε πως είναι προτιμότερο οι γυναίκες να πετούν τα έμβρυα από το να κάνουν άμβλωση, ο Γιάννης Στάνκογλου ξεκαθάρισε πως δεν συμφωνεί με αυτήν την άποψη και στο τέλος, ο μοναδικός που μπορεί να κρίνει είναι ο Θεός.

«Τον Άρη τον γνωρίζω χρόνια. Έχει τις απόψεις του, που είναι πολύ ακραίες, και δεν συμφωνώ καθόλου. Καθόλου μα καθόλου. Δε θέλω να το σχολιάσω κιόλας γιατί καταλαβαίνουμε όλοι, και όλοι μπορούμε να τοποθετηθούμε πάνω σε αυτό. Εγώ είμαι απόλυτα αντίθετος με αυτή την άποψη και θα μας κρίνει και ο κόσμος και, ξέρω κι εγώ, και ο Θεός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Το τρέιλερ του «Rust» με τον Άλεκ Μπάλντουιν - Στα γυρίσματα της ταινίας σκοτώθηκε η Χαλίνα Χάτσινς
«Κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω πιστεύω», λέει ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Άλεκ Μπάλντουιν σε αυτό το γουέστερν που μας «μεταφέρει» στο Κάνσας του 1880
Ο Alec Baldwin σε σκηνή της ταινίας «Rust»
Η Σίνθια Νίξον ευχήθηκε στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Δεν υπάρχει κανείς άλλος με τον οποίο θα προτιμούσα να πορευτώ στη ζωή μου»
Οι φίλες και συμπρωταγωνίστριες της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κρίστεν Ντέιβις, της ευχήθηκαν χρόνια πολλά για τα 60α γενέθλιά της
Η Cynthia Nixon και η Sarah Jessica Parker
Χάρης Βαρθακούρης: Δεν ξέρω πόσοι από εσάς πιστεύετε στο μάτι ή στη γλωσσοφαγιά, μας πήρε οικογενειακώς η μπάλα
Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας της τοποθέτησής του, ότι η θέση της συζύγου του είναι στο σπίτι, διότι την έχουν ακόμη ανάγκη οι κόρες τους
Χάρης Βαρθακούρης