Lifestyle

Γιάννης Βαρδής: Αν γινόταν ταινία για τον πατέρα μου, θα ήταν μια ιστορία θα είχε να πει πολλά

Ο Αντώνης Βαρδής έγραψε ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και ο γιος του, Γιάννης Βαρδής ακολουθεί τα βήματά του.

Ο Γιάννης Βαρδής παραχώρησε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία και στους δημοσιογράφους που τον συνάντησαν σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του πατέρα του, Αντώνη καθώς και στο ενδεχόμενο να γίνει ταινία η ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βαρδής εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «από τον πατέρα μου μού λείπει περισσότερο η παρέα του. Ζούσαμε μαζί, ήμασταν στο ίδιο σπίτι, άρα λοιπόν η καθημερινή παρέα ήταν για μένα το Α και το Ω. Η επικοινωνία δηλαδή και οι συζητήσεις που κάναμε μεταξύ μας».

«Υπάρχουν πάρα πολλές στιγμές μέσα στην ζωή μου που θα ήθελα να τον έχω κοντά μου, να τον ρωτήσω τι να κάνω, προς τα πού να πορευτώ αλλά δεν μπορώ. Ούτε γίνεται, όπως λένε τα παιδιά μου, να… κάνουμε μια ευχή στον Άγιο Βασίλη για να γυρίσει ο παππούς. Άρα, λοιπόν, πορευόμαστε, προχωράμε και η ζωή συνεχίζεται».

«Θα ήταν ωραίο να γινόταν ταινία η ζωή του πατέρα μου, γιατί όχι; Ναι αμέ» απάντησε, εν συνεχεία, ο τραγουδιστής σε σχετική ερώτηση από ρεπόρτερ.

Συμπλήρωσε πως «θα ήταν μια ιστορία που έχει πολλά να πει. Δεν υπάρχει όμως πρόταση και δεν υπάρχει καν λόγος να σκεφτώ ποιος θα μπορούσε να τον υποδυθεί».

«Προσπαθούμε εμείς οι νέοι γονείς να διορθώσουμε λάθη των δικών μας γονιών από το παρελθόν. Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι εκείνοι, εκείνη τη στιγμή που το έκαναν, ήξεραν ότι είναι λάθος» εξήγησε ακόμα, σε άλλο σημείο των δηλώσεων, ο Γιάννης Βαρδής στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο σύζυγός της αγόρασαν πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη αξίας 13 εκ. δολαρίων
Το ζευγάρι πέτυχε μία καλή συμφωνία για το διαμέρισμα των 5.500 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Υόρκη, το οποίο το 2018 διατέθηκε προς πώληση στην τιμή των 27,5 εκατομμυρίων δολαρίων
Η Σκάρλετ Γιόχανσον
Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για χωρισμό
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με αφορμή τη μετακόμιση σε νέο σπίτι, είχε λάβει αρκετά μηνύματα στα social media, τα οποία είχαν να κάνουν για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και τα σενάρια του χωρισμού τους
Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Έφη Μουρίκη: «Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μου είπε “το βλέπεις το διαζύγιο” για αστείο και το έκαναν τίτλο ότι χωρίζουμε»
«Πολλές φορές βλέπουμε ανθρώπους, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα social media, στο θέατρο ή στην τηλεόραση να μην έχουν την ανάλογη αποδοχή» λέει η Έφη Μουρίκη
Η Έφη Μουρίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης