Site icon NewsIT

Γιάννης Βαρδής: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του πατέρα του – «Η μνήμη σου αιωνία Αντώνη»

07.08.2024 | 21:21
Γιάννης Βαρδής: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια του πατέρα του – «Η μνήμη σου αιωνία Αντώνη»

Δέκα χρόνια πριν έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Βαρδής ο οποίος σαν σήμερα (07.08.2024) θα γιόρταζε τα γενέθλιά του. Ο γιος του, Γιάννης Βαρδής ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον πατέρα του με ένα συγκινητικό post.

Ο γιος του κορυφαίου καλλιτέχνη, Γιάννης Βαρδής με αναρτήσεις στα social media στέλνει τα «χρόνια πολλά» στον πατέρα του στον οποίο αναφέρεται σχεδόν σε κάθε του συνέντευξη μιλώντας για την απώλειά του.

Ο Γιάννης Βαρδής αρχικά δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία του πατέρα του γράφοντας την ημερομηνία της γέννησής του, ενώ μέσα από μια δεύτερη ανάρτηση έγραψε: «7/8 ο δρόμος άδειος. Τα παράθυρα ανοιχτά, στα ηχεία ο Αντώνης τέρμα. Κάτι οδηγοί κορνάρουν φιλικά.

Χρόνια πολλά, η μνήμη σου αιωνία Αντώνη»

Γεννημένος στο Μοσχάτο το 1948, ο σπουδαίος καλλιτέχνης άφησε ιστορία στην ελληνική μουσική  με τα τραγούδια του και θεωρείται ένας από τους καλύτερους Έλληνες μουσικούς. Το 2013 ο Αντώνης Βαρδής διαγνώστηκε με καρκινικό όγκο στο κεφάλι και ξεκίνησε αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Παρά τις θεραπείες που ακολούθησε, τελικά απεβίωσε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014 σε ηλικία 66 ετών στο Νοσοκομείο Υγεία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version