Παρασκευή, 4 Οκτ.
27oC Αθήνα

Γιάννης Ζουγανέλης για Νίκο Συρίγο: «Το σημαντικό είναι πως κάνει ευτυχισμένη την κόρη μου»

Γιάννης Ζουγανέλης για Νίκο Συρίγο: «Το σημαντικό είναι πως κάνει ευτυχισμένη την κόρη μου»
NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε τα καλύτερα για τον σύντροφο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Ο Νίκος Συρίγος ήταν από παλιότερα προσωπικός του φίλος.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος μετρούν ένα χρόνο σχέσης. Ο πατέρας της ερμηνεύτριας, Γιάννης Ζουγανέλης, όχι μόνο εγκρίνει τον δεσμό της κόρης του, αλλά εμφανίζεται δημόσια χαρούμενος για την επιλογή της. Μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Συρίγο, που όπως λέει, ήταν φίλος του από παλιότερα.

Η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος, Χριστιάνα Κοχλατζή συνάντησαν τον Γιάννη Ζουγανέλη, στη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση του θεάτρου Παλλάς, αφιερωμένη στα 100ά γενέθλια στου Μίμη Πλέσσα.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε στον καταξιωμένο συνθέτη αλλά και στον Νίκο Συρίγο που βρισκόταν στον χώρο.

«Ο Πλέσσας είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο» είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης και συνέχισε για τον Νίκο Συρίγο: «Είναι εξαιρετικό παιδί ο Νίκος. Κάνουμε παρέα και έχουμε βγει και οι δυο μας. Γνωριζόμαστε, εξάλλου, πριν κάνει σχέση με την κόρη μου.

Είναι πολύ γλυκός, ιδιαίτερος, με γνώσεις, ταπεινός και έχει μία διεισδυτικότητα κοινωνική και μία ισορροπία. Τον αγαπούσα και τον αγαπώ ακόμα περισσότερο, γιατί το μέτρο της ζωής μου είναι η ευγένεια και η ευτυχία. Όταν κάνει την κόρη μου ευτυχισμένη, είναι ένα απάγκιο ψυχολογικής λογικής».

Παρά το γεγονός ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος αποφεύγουν να εκθέτουν τη σχέση τους στα «φώτα», έχουν καταγραφεί σε κοινές εξόδους, από τον Νοέμβριο του 2023. «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει» είχε πει εκείνο το διάστημα η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις