Site icon NewsIT

Γιολάντα Καλογεροπούλου: «Με τον πατέρα της κόρης μου έχουμε χωρίσει»

10.10.2024 | 17:27
Γιολάντα Καλογεροπούλου: «Με τον πατέρα της κόρης μου έχουμε χωρίσει»

«Είναι δύσκολο σε σχέση με τη μικρή, γιατί πρέπει ο πατέρας της να οργανωθεί, να έρθει να τη δει», είπε η ηθοποιός Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Για την προσωπική της ζωή, την κόρη της, την μητέρα της που την βοηθά σε ό,τι χρειαστεί και την σειρά «Grand Hotel» στην οποία την απολαμβάνουμε φέτος, μίλησε η ηθοποιός Γιολάντα Καλογεροπούλου στην εκπομπή «Το Πρωινό» σήμερα το πρωί (10.10.2024).

Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει χωρίσει με τον πατέρα της κόρης της και σχολίασε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένειά της εξαιτίας του χωρισμού.

«Έχω μια κόρη 2,5 ετών. Σπούδαζα οικονομικά, αλλά τα παράτησα. Έμενα στο Λονδίνο για οκτώ χρόνια, είχα ένα κατάστημα εστίασης. Έχω χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού μου, αυτός ζει στο Λονδίνο. Είναι δύσκολο σε σχέση με τη μικρή, γιατί πρέπει ο πατέρας της να οργανωθεί, να έρθει να τη δει», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έρχεται και τη βλέπει και μιλάνε καθημερινά με βίντεο κλήση. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν παντρεύτηκα ποτέ!».

«Δυσκολεύομαι αρκετά, γιατί από εκεί που ήμασταν όλη μέρα μαζί, τώρα λείπω 10ώρα από το σπίτι και είναι δύσκολο. Τώρα ξεκίνησε κι αυτή σχολείο βέβαια, οπότε έχουμε κάπως κοινά προγράμματα.

Να ‘ναι καλά η μαμά μου που με βοηθάει. Και προσπαθώ τα σαββατοκύριακα να περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε μαζί, για να καλύψω τα κενά της εβδομάδας», συνέχισε η ηθοποιός Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version