Site icon NewsIT

Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: «Μακάρι να μπορέσω να την αγαπήσω όπως ο Χριστός»

09.10.2024 | 09:06
Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: «Μακάρι να μπορέσω να την αγαπήσω όπως ο Χριστός»

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση, ετοιμάζονται για τη βάφτιση του παιδιού τους, που θα γίνει σε λίγες μέρες στην Σκιάθο.

Για τη βάφτιση της κόρης του, που θα γίνει εντός του Οκτωβρίου στη Σκιάθο, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο «Ντάνος» του Survivor μάλιστα, απάντησε και για μια δήλωση που είχε κάνει η Δήμητρα Βαμβακούση, που είχε πως την αγαπάει σαν τον Χριστό.

«Η βάφτιση θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο, στη Σκιάθο και με το καλό να πάρει και το αγγελάκι της. Το σημαντικό γι’ αυτό το παιδί είναι ότι θα αποκτήσει όνομα και το αγγελάκι όπως είπα, την ευλογία του Θεού. Θα πάρει το όνομα της μαμάς και της Παναγίας μας.

Μακάρι να μπορέσω να αγαπήσω τη γυναίκα μου όπως ο Χριστός, μακάρι. Είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά χαίρομαι που η Δήμητρα αισθάνεται καλά και το αξίζει», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε με χαμόγελο: «Ένα βήμα τη φορά».

«Η μικρή μας είναι καλά, τρέχουμε με τα πέρα δώθε μέχρι να έρθουμε για τον χειμώνα στην Αθήνα. Κάποια στιγμή θα κάνουμε και τη βάπτιση της μικρής μας, αλλά θα είναι σε στενό κύκλο, μεταξύ συγγενών και φίλων» είχε δηλώσει το ζευγάρι στην τελευταία κοινή εμφάνισή του στο Ηρώδειο στα μέσα Σεπτέμβρη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version