Τετάρτη, 3 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Γιώργος Αρσενάκος για Σφακιανάκη: «Δεν τον πιέζουμε να επιστρέψει, ένα καλλιτεχνικό θηρίο δεν ηρεμεί ποτέ»

Γιώργος Αρσενάκος για Σφακιανάκη: «Δεν τον πιέζουμε να επιστρέψει, ένα καλλιτεχνικό θηρίο δεν ηρεμεί ποτέ»

Για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας του, Panik Records αλλά και για τη συνεργασία του με τον Νότη Σφακιανάκη, μίλησε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε ο Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στις συνεργασίες που έχει με τεράστια ονόματα της ελληνικής μουσικής όπως ο Νότης Σφακιανάκης και η Άννα Βίσση, στα δύσκολα χρόνια που πέρασε στο ξεκίνημά του και για τις συμμετοχές της Eurovision.

«Ήμουν 30 χρονών όταν έμεινα στον αέρα και δεν πίστευα στον εαυτό μου. Είναι σημαντικό να πιστεύουν οι άλλοι σε σένα όταν δεν πιστεύεις εσύ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός παραγωγός, ενώ για το βιβλίο του τόνισε: «Όταν θέλουμε κάτι το μπορούμε αρκεί να έχουμε αυτογνωσία».

Για τον ανερχόμενο Zaf είπε: «Είναι πολλές οι ευκαιρίες μέσα από το Tik Tok και το Youtube όπως ο Zaf. Έγραψε ένα τραγούδι και άρχισε ο κόσμος να το αγαπά και τον προσεγγίσαμε. Ξεκινήσαμε με 3 καλλιτέχνες και αισίως έχουμε 160 μέσα σε αυτή τα 13 χρόνια. Όπως είπε σε κάποιους καλλιτέχνες όπως η Φουρέιρα, ο Αργυρός, ο Zaf, η Ζόζεφιν κάνουν και το management πέρα από το να είναι η δισκογραφική τους εταιρεία.

Γνώρισα τον Πάρι Κασιδόκωστα μέσω της αδελφής του, Εριέττας Κούρκουλου», είπε για τον συνέταιρό του στη δισκογραφική.

«Δεν κυνηγήσαμε τον Γιώργο Μαζωνάκη. Θέλω όποιος δουλεύει μαζί μας να το θέλει. Και ο Γιώργος το ήθελε. Σίγουρα οι καλλιτέχνες θέλουν ειδική φροντίδα και το ταλέντο τους είναι πολύ ιδιαίτερο. Θέλει άλλη μεταχείριση και προσέγγιση. Δεν μου έχει τύχει να διακόψω συνεργασία επειδή ένας καλλιτέχνες δεν φερόταν καλά στους συνεργάτες.

Είμαι καλός καλός μέχρι να γίνω κακός. Δίνω ευκαιρίες πολλές γιατί κι εγώ κάνω λάθη. Έχουμε δικαίωμα στο λάθος αλλά όχι στο ίδιο. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου έχει η Άννα Βίσση που με ένα τέτοιο μέγεθος καριέρας μας εμπιστεύτηκε το 2013, από τους πρώτους. Βγάζουμε χρήματα πια από το Spotify», αποκάλυψε ο ίδιος.

Αναφορικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision είπε: Μακάρι να είναι η Ζόζεφιν. Αν το θέλει η ίδια τη θέλω κι εγώ. Εγώ αυτό θέλω αυτό που θέλει ο καλλιτέχνης. Δεν θα έλεγα στοπ σε κάποιον που δεν μπορεί να τα καταφέρει. Θα προσπαθούσα να τον βοηθήσω και να τον ενισχύσω. Η Σάττι ήταν πάρα πολύ καλή και ο διαγωνισμός τη βοήθησε».

Τέλος, για τη συνεργασία του και την πιθανή επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη, ο Γιώργος Αρσενάκος είπε: «Θέλουμε όλοι να επιστρέψει ο Νότης αλλά πρέπει να το θέλει ο καλλιτέχνης. Μιλάω με τον παραγωγό του, μιλάω με το περιβάλλον, στέλνουμε τραγούδια αλλά δεν μπορούμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, δεν μπορούμε να πιέσουμε.

Είναι δική του επιλογή. Πιστεύω ότι ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει. Είναι από το 2020 που λείπει» ανέφερε, ενώ τόνισε πως θέλει να κάνει εξαγωγή της ελληνικής μουσικής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις