Τρίτη, 2 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Γιώργος Γιαννιάς: «Μετά την επέμβαση της μητέρας μου, λόγω μικροβίου, πήγαν όλα στραβά»

Γιώργος Γιαννιάς: «Μετά την επέμβαση της μητέρας μου, λόγω μικροβίου, πήγαν όλα στραβά»

«Ένας χαμός της οικογένειας σου δεν θα ξεπεραστεί ποτέ» εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γιαννιάς.

Στην πρόσφατη απώλεια των δυο αγαπημένων του γονιών αναφέρθηκε, από καρδιάς, ο Γιώργος Γιαννιάς την Δευτέρα όταν και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη στον Alpha.

«Έζησα με δυο γονείς πολύ ερωτευμένους αλλά και ένα δέσιμο σχεδόν παθολογικό μεταξύ μας, γιατί έχω και δυο αδέλφια που όλοι μας ήμασταν ένα. Ήθελα να μείνει και αποτυπωμένο, μέσω του βίντεο κλιπ, ένα γρήγορο πέρασμα της ζωής των γονιών μου που για μένα, από μικρό παιδί μέχρι τώρα, αυτός ήταν ο μεγαλύτερος μου φόβος. Να μην χάσω κάποιον από την οικογένεια μου και έγινε με αυτό τον τρόπο», εξομολογήθηκε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Ένας χαμός της οικογένειας σου δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. Ο μπαμπάς είχε αρκετά προβλήματα από τα 40 του, τα πάλευε σαν λιοντάρι και σαν θηρίο, δεν μάσαγε πουθενά. ούτε από πόνο ούτε από τίποτα, έφτασε στα 77 του… Το είχαμε χωνέψει ότι κάποια στιγμή θα στενέψουν τα όρια και ο ίδιος το ήξερε, αλλά ήταν τόσο μάγκας που δεν μάσησε μέχρι την τελευταία στιγμή. Έγινε αυτό και είχα την μαμά για κουράγιο», συνέχισε.

«Η μαμά έκανε μια επέμβαση στη μέση για να ζήσει λίγο καλύτερα, γιατί πονούσε πάρα πολύ, αλλά από την επέμβαση στη μέση λόγω ενός μικροβίου, πήγαν όλα στραβά. Αυτό που δεν θα φύγει σίγουρα με τίποτα, ειδικά σε ανθρώπους που δεν έφυγαν με τη φυσική ροή, είναι αυτό το γιατί και αυτό το ανεξήγητο», συμπλήρωσε ακόμα ο Γιώργος Γιαννιάς στον Alpha.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις