«Η μητέρα μου ήταν περιπτωσάρα! Υπέροχη πλην όμως, ακριβώς επειδή είχε και αυτή τα δικά της θέματα με την κοινωνία και τα στερεότυπα, την ίδια στιγμή που μου έλεγε «Γιώργο έλα, τι προτείνεις να φορέσω; Αυτή την μποτουνιέρα και αυτές τις κάλτσες;», την ίδια στιγμή μου τραβούσε το χαλί κάτω από τα πόδια και μου έλεγε «δεν είναι αυτά για μας» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καράμπελας.
Ο Γιώργος Καράμπελας παραχώρησε μία συνέντευξη καρδιάς στο «Mega Καλημέρα» και στην Νανά Παλαιτσάκη. Ο εκτιμητής μίλησε για την οικογένειά του και τα σχόλια που άκουγε από τη μητέρα του.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράμπελας ομολόγησε πως «ήμασταν μια δυσλειτουργική οικογένεια, όπως δυστυχώς δισεκατομμύρια οικογένειες, στα πράγματα τα συναισθηματικά της και στο πως με έβλεπαν.
Ήταν τα πέτρινα χρόνια τότε, ήμουν ένα ιδιαίτερο παιδί με την κάλτσα μου και όλο αυτό το πράγμα. Δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν γιατί είχαν και αυτοί προβολές άλλων ζωών από τους δικούς τους γονείς. Κατοχές, σύνδρομα και τα λοιπά».
«Το λάθος που έκαναν ήταν ότι δεν με άφησαν σε μια γωνία να πράξω μόνος μου αλλά με ράπισαν αρκετά. Δηλαδή λοιδόρησαν και ένιωσα όλο αυτό το πράγμα που λέμε εκφοβισμό ακόμα και στην οικογένεια μου. Δεν με άφησαν να είμαι απλώς. Παρόλα αυτά έμαθα πάρα πολύ την έννοια της αγάπης και της εστίας που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».
«Η μητέρα μου ήταν περιπτωσάρα! Υπέροχη πλην όμως, ακριβώς επειδή είχε και αυτή τα δικά της θέματα με την κοινωνία και τα στερεότυπα, την ίδια στιγμή που μου έλεγε «Γιώργο έλα, τι προτείνεις να φορέσω;
Αυτή την μποτουνιέρα και αυτές τις κάλτσες;», την ίδια στιγμή μου τραβούσε το χαλί κάτω από τα πόδια και μου έλεγε «δεν είναι αυτά για μας». Αυτό το «για μας» έχει πολλές αναγνώσεις. Πρώτη, για την τάξη μας. Δεύτερη, για άντρες
«Νομίζω από την κούνια μου, από γεννησιμιού μου, είχα καλά μέσα μου το δισυπόστατο που πιστεύω ότι υπάρχει σε όλους μας, την θηλυκή και την αρσενική μου πλευρά.
Τα είχα χωρίσει πολύ καλά μέσα μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Καράμπελας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.