Δευτέρα, 16 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Γιάννης Καπετάνιος ήταν ένας φτασμένος ηθοποιός, εγώ ήμουν ένας τιποτένιος και τώρα γίνεται το αντίθετο»

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Γιάννης Καπετάνιος ήταν ένας φτασμένος ηθοποιός, εγώ ήμουν ένας τιποτένιος και τώρα γίνεται το αντίθετο»
Φωτογραφία αρχείου NDP

«Επανήλθα και ‘γω τώρα στην κανονική ζωή, που λένε», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Τόσο στην καλλιτεχνική του επάνοδο με τη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή όσο και στο γεγονός ότι ο Γιάννης Καπετάνιος δεν πήγε να δει την φετινή τους παράσταση, μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λαμπάτος στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Buongiorno σήμερα το πρωί (16.09.2024).

«Όλο το προηγούμενο διάστημα, προ Μάρκου δηλαδή, ήμουν στην κόψη του ξυραφιού. Επανήλθα και ‘γω τώρα στην κανονική ζωή, που λένε, την οποία είχα στερηθεί τόσα χρόνια, στο θέατρο και στη δουλειά μου», δήλωσε αρχικά ο κωμικός ηθοποιός.

«Μου κάνει εντύπωση ότι ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, τουλάχιστον 20 χρόνια χειμώνα και καλοκαίρι, χρωστάει δηλαδή πολλά στον Μάρκο Σεφερλή για όλα όσα έχει στήσει στη ζωή του, δεν έχει έρθει να δει την παράσταση φέτος. Κι αυτό μου κάνει πραγματικά μεγάλη εντύπωση» τόνισε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Ο Γιάννης Καπετάνιος ήταν ένας φτασμένος ηθοποιός, εγώ ήμουν ένας τιποτένιος και τώρα γίνεται το αντίθετο. Φέρνει η ζωή αλλιώς τα πράγματα για να δούμε τελικά ποιες είναι οι πραγματικές αξίες», είπε στο τέλος ο γνωστός ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις