Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Γιώργος Λιάγκας: Απόδραση με τη Μαρία Αντωνά στον Πόρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιώργος Λιάγκας: Απόδραση με τη Μαρία Αντωνά στον Πόρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
NDPPHOTO

Ξανά στον Πόρο για διακοπές βρέθηκαν μαζί ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, οι οποίοι περνούν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (22-24.06.2024) παρέα με φίλους.

Με αναρτήσεις τους στα social media που «μαρτύρησαν» ότι οι δύο τους βρίσκονται μαζί στο νησί, Γιωργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά κάνουν ηλιοθεραπεία σε σκάφος και πίνουν ποτά σε μαγαζιά του Πόρου, αξιοποιώντας του τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ο γνωστός παρουσιαστής και η δημοσιογράφος είναι παρέα με τους φίλους τους Σπύρο Λάζαρη και Ευαγγελία Αραβανή.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε στους followers του τη θέα από ένα ξενοδοχείο γράφοντας: «Απλά μαγικά», ενώ πάνω στο story του έκανε tag τον Σπύρο Λάζαρη.

Με τη σειρά της η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε μία εικόνα με δύο ποτά και πάνω σε αυτό, έκανε tag την Ευαγγελία Αραβανή. Στη συνέχεια οι δύο τους ανέβασαν στιγμιότυπο με την δημοσιογράφο να γράφει: «Ελληνίδα θεά», για την πολυαγαπημένη της φίλη.

Το πρωί του Σαββάτου 22/6, η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν στην παραλία ενώ στη συνέχεια έκαναν και τις βόλτες τους με το σκάφος του παρουσιαστή.

Δείτε εδώ φωτογραφίες του Tlife.

Σύμφωνα με όσους είδαν το ζευγάρι στο νησί, η Μαρία Αντωνά ήταν ιδιαίτερα περιποιητική με τον Γιώργο Λιάγκα ενώ του έβαζε συνεχώς αντηλιακό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις