Site icon NewsIT

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά ήταν μαζί στη μεζονέτα του παρουσιαστή όταν εκδηλώθηκε η φωτιά

25.09.2024 | 08:54
Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά ήταν μαζί στη μεζονέτα του παρουσιαστή όταν εκδηλώθηκε η φωτιά

έες πληροφορίες για τη φωτιά στη μεζονέτα του παρουσιαστή και δημοσιογράφου. Ο Γιώργος Λιάγκας βρισκόταν μέσα με την Μαρία Αντωνά, που πιθανότατα κοιμόταν.

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά βρίσκονταν μαζί, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στη μεζονέτα όταν εκδηλώθηκε φωτιά νωρίς το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου του 2024. Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο παρουσιαστής στο «Πρωινό», η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα στο υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου της μεζονέτας και μέσα σε 8 λεπτά, οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν καταφτάσει στο σημείο.

Το πρωί της Τρίτης 25/9 η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό, με τον Νίκο Γεωργιάδη που βρισκόταν στο πάνελ να αποκαλύπτει πως στο σπίτι βρισκόταν και η σύντροφoς του Γιώργου Λιάγκα, Μαρία Αντωνά.

«Υπήρχε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δεν ήταν μόνος στο σπίτι ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν και η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί. Τελικά ο Γιώργος κοιμήθηκε στο υπόγειο, γιατί ούτε στο ισόγειο μπορούσε να κοιμηθεί, παρόλο που η ζημιά έγινε στον όροφο.

Η Μαρία σοκαρίστηκε από τη φωτιά. Επειδή βγαίνουν τίτλοι μετά, θέλω να πω ότι η Μαρία έχει και το δικό της σπίτι», είπε ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!.

Γιώργος Λιάγκας: Και η Μαρία Αντωνά παρούσα όταν ξέσπασε η φωτιά - Η αποκάλυψη στο Happy Day

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε στη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του και ξέσπασε. «Θέλω να πω κάτι όμως. Πόσο σκατόψυχοι είμαστε οι άνθρωποι ως ζώα. Μπήκα σε ένα συγκεκριμένο site και κάτω από τα κείμενά του υπάρχει ένας βόθρος μηνυμάτων. Υπήρχαν γύρω στα 100 μηνύματα ανθρώπων που εύχονταν ότι καλά έπαθα, ότι μικρή ήταν η ζημιά, αυτό μου άξιζε κτλ. Να είστε καλά. Άλλοι έλεγαν ότι το έκανα για την τηλεθέαση.

Ότι εγώ έβαλα φωτιά στο σπίτι μου για να αυξηθεί η τηλεθέαση. Αν εσείς είστε διεστραμμένοι, εγώ δεν είμαι. Επίσης η πραγματική ζωή μου είναι μετά τη 1 που τελειώνει η εκπομπή. Δεν θα έβαζα φωτιά στο σπίτι μου για να κάνω καλό στη δουλειά μου».

 

Ο Γιώργος Λιάγκας έστειλε κι ένα μήνυμα προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις: «Όταν καίγεται η περιουσία ενός ανθρώπου, ακόμα κι ενός ανθρώπου που έχει την οικονομική δυνατότητα να την αποκαταστήσει χωρίς να πονέσει. Δεν είναι ευχάριστο να δίνεις λεφτά, όμως έχω δόξα τω Θεώ έχω την οικονομική δυνατότητα να το αποκαταστήσω. Θέλω να σας πω ότι αυτό δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ για το ποιος ήταν μέσα στο σπίτι, ποιος κοιμόταν που… Όταν καίγεται η περιουσία ενός ανθρώπου είναι ντροπή να το ανάγεις σε lifestyle ρεπορτάζ. Θέλει κάποια ενσυναίσθηση τι λέμε για τον οποιονδήποτε».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version