Σάββατο, 6 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Γιώργος Μαζωνάκης: Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της αδελφής του

Γιώργος Μαζωνάκης: Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της αδελφής του

Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά της αδερφής του στο πλαίσιο δικαστικής διαμάχης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Γιώργου Μαζωνάκη σχετικά με ένα πολυτελές ακίνητο στη Μύκονο

Το Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε το μεσημέρι του Σαββάτου τα ασφαλιστικά μέτρα.

Τι είχε πει στην Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν δημιούργησα εγώ το πρόβλημα και δεν μπορώ να είμαι υπόλογος για κάτι», τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, ενώ όπως είπε ότι οι σχέσεις με τη μητέρα του δεν είναι πλέον οι καλύτερες.

«Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Είναι μία υπόθεση που δεν περίμενα ότι θα συμβεί στα 50 μου χρόνια. Είναι μία δοκιμασία που μου βάζει ο Θεός για να δει αν αλλαξοπιστήσω. Είμαι γεννημένος για να ενώνω τα πράγματα για το καλό κι όχι να δημιουργώ κακές ενέργειες και δυνάμεις. Από εκεί και μετά θα πρέπει να μπούνε όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τα όριά του και ποιος είναι τι. Για εμένα είναι πολύ στενάχωρο γιατί έχω θιγεί επαγγελματικά και προσωπικά σε μεγάλο βαθμό», υπογράμμισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Μεταβιβάστηκαν εν αγνοία μου μετοχές στην αδερφή μου και τον σύζυγός της. Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό», δήλωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης και επισήμανε «είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Αν εγώ είμαι λάθος, τότε θα βγω και θα ζητήσω συγγνώμη. Εγώ θέλω να είμαι μεγαλόψυχος».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις