Site icon NewsIT

Γιώργος Μαζωνάκης: Εξωδικαστική λύση φέρεται να επιθυμεί η Βάσω Μαζωνάκη μετά τις νέες αγωγές του αδερφού της

08.10.2024 | 12:01
Γιώργος Μαζωνάκης: Εξωδικαστική λύση φέρεται να επιθυμεί η Βάσω Μαζωνάκη μετά τις νέες αγωγές του αδερφού της

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στέλνει μηνύματα στην αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, με την οποία όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν στα δικαστήρια.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, περνούν τη μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους. Τα άλλοτε αγαπημένα αδέρφια που συνεργάζονταν και επαγγελματικά, είναι πολύ πιθανό να βρεθούν απέναντι στα δικαστήρια. Η πλευρά της άλλοτε μάνατζερ του καλλιτέχνη, «ψάχνει» όπως φαίνεται ένα παράθυρο για να υπάρξει συμβιβασμός, πριν την κρίση της δικαιοσύνης. Ο τραγουδιστής από την άλλη, για την ώρα δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να συνομιλήσει και να έρθει σε συμφωνία.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου του 2024, μέσα από την «Super Κατερίνα» την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ύστερα από τη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε αλλά και τις δύο αγωγές λογοδοσίας που κατέθεσε ένα 24ωρο νωρίτερα. 

«Ο Γιώργος κατέθεσε δυο αγωγές εχθές. Επικοινώνησα μαζί του χθες το μεσημέρι. Τον άκουσα αρκετά σοβαρό. Τον ρώτησα αν θέλει να κάνει κάποιες δηλώσεις και μου λέει είναι ακριβώς ό,τι έχουμε διαβάσει στην ανακοίνωσή του. Τίποτα άλλο. Πολύ αυστηρός και πολύ ενοχλημένος με αυτά που έχουν συμβεί.

Δεν είναι ενοχλημένος με τους δημοσιογράφους αλλά με το συγγενικό του περιβάλλον» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το περιβάλλον της Βάσως Μαζωνάκη τονίζει μάλιστα στην εκπομπή του Alpha: «Η επιθυμία της Βάσως είναι να λυθεί η δικαστική διαμάχη με τον αδελφό της εξωδικαστικά».

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε το πρωί της Δευτέρας (07-10-2024) ο Γιώργος Μαζωνάκης, τοποθετείται εκ νέου για τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την αδερφή του. «Πρώτη φορά, εδώ και δεκαετίες ως καλλιτέχνης (και περισσότερες ως άνθρωπος) έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου. Αγωγές λογοδοσίας κατέθεσα.

Η κρίση της Δικαιοσύνης. Η παραβίαση του νόμου (αν και ποιος;). Η πρόκληση υλικών ζημιών.

Αναζήτηση νομικών ευθυνών, ενέργειες απαραίτητες για να προστατεύσω τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μου και με την πίστη, ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες σ’ αυτούς που εμπλέκονται και θα αποκαταστήσω τη ζημιά που έχω υποστεί. Την υλική.

Και τη ζημιά μέσα μου; Το λάβωμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους, στους ανθρώπους που τους θεωρούσα δικούς μου; Τη ζημιά της ψυχής μου; Ποιο δικαστήριο και ποια δικαιοσύνη θα την αποκαταστήσει, που θα ασχολείται με το δίκαιο και όχι μόνον με το νόμιμο; Ποια; Υ.Γ.: Και όλα εδώ, πληρώνονται! Γιώργος Μαζωνάκης».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version