Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα

Γιώργος Μαζωνάκης: Μεταβιβάστηκαν εν αγνοία μου μετοχές στην αδερφή μου και στον σύζυγό της

Γιώργος Μαζωνάκης: Μεταβιβάστηκαν εν αγνοία μου μετοχές στην αδερφή μου και στον σύζυγό της
NDPPhoto

Για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του Βάσω μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Katerina» του Alpha, το μεσημέρι της Παρασκευής (28.6.24).

«Δεν δημιούργησα εγώ το πρόβλημα και δεν μπορώ να είμαι υπόλογος για κάτι», τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, ενώ όπως είπε λόγω αυτού του γεγονότος, οι σχέσεις με τη μητέρα του δεν είναι πλέον οι καλύτερες.

«Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Είναι μία υπόθεση που δεν περίμενα ότι θα συμβεί στα 50 μου χρόνια. Είναι μία δοκιμασία που μου βάζει ο Θεός για να δει αν αλλαξοπιστήσω. Είμαι γεννημένος για να ενώνω τα πράγματα για το καλό κι όχι να δημιουργώ κακές ενέργειες και δυνάμεις. Από εκεί και μετά θα πρέπει να μπούνε όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τα όριά του και ποιος είναι τι. Για εμένα είναι πολύ στενάχωρο γιατί έχω θιγεί επαγγελματικά και προσωπικά σε μεγάλο βαθμό», υπογράμμισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

««Μεταβιβάστηκαν εν αγνοία μου μετοχές στην αδερφή μου και τον σύζυγός της. Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό», δήλωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης και επισήμανε «είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Αν εγώ είμαι λάθος, τότε θα βγω και θα ζητήσω συγγνώμη. Εγώ θέλω να είμαι μεγαλόψυχος».

«Οι σχέσεις με τη μητέρα μου δεν είναι είναι οι καλύτερες όπως πριν. Από την άλλη αυτό έχει και μία ελευθερία. Για αυτό λένε ότι οι ελληνικές οικογένειες όπως στο παρελθόν είναι ευχή και κατάρα με την έννοια ότι οι γονείς κι οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε, είναι πάνω μας με το σε αγαπά, από αγάπη το κάνει αλλά με αγάπη σύμφωνα με το πως θέλει ο άλλος να είσαι», σχολίασε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Σε ερώτηση για το αν έχει επικοινωνήσει με την αδερφή του είπε: «Είναι δυνατόν να μη με έχει πάρει; Εννοείται μου τηλεφώνησε. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορώ να είμαι υπόλογος για κάτι, και δεν απολογούμαι, απολογείται αυτός που είναι ένοχος. Εγώ δεν έχω να απολογηθώ, ούτε για τη ζωή μου, ούτε για αυτό που συμβαίνει».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις