Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Γιώργος Μπένος: «Ξέσπασα σε κλάματα μετά τη σκηνή με τον Γιάννη Τσορτέκη»

Γιώργος Μπένος: «Ξέσπασα σε κλάματα μετά τη σκηνή με τον Γιάννη Τσορτέκη»
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά Maestro, για τα challenges που έπρεπε να αντιμετωπίσει αλλά και για την συνεργασία του με τους Ορέστη Χαλκιά και Γιάννη Τσορτέκη, μίλησε ο Γιώργος Μπένος.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 σήμερα (21.10.2024) και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro. Ο Γιώργος Μπένος μίλησε για τον ρόλο του ως Σπύρος, ενός gay παιδιού που δεχόταν βία, και για το πως επηρεάστηκε από μία σκληρή σκηνή που είχε με ον Γιάννη Τσορτέκη στα γυρίσμτα.

«Όταν διάβασα το σενάριο κατάλαβα ότι η ιστορία έχει κάτι να πει στον κόσμο. Όσο διάβαζα τον ήρωά μου κατάλαβα ότι δεν είναι εύκολος ρόλος. Είχε λεπτά θέματα , στα γυρίσματα επηρεαζόμασταν όλοι, σκεφτόμουν κάποιο παιδί που μπορεί να τα βιώνει αυτά.

Από τις πιο δύσκολες σκηνές ήταν εκείνη με τον Τσορτέκη, όλοι είχαμε επηραστεί, ήταν σαν μία γροθιά. Κι εγώ είχα ξεσπάσει σε κλάματα», είπε αρχικά.»

Αναφορικά με τον Ορέστη Χαλκιά είπε: «Είχαμε δοκιμαστεί και οι δύο για τον ίδιο ρόλο. Τυχαία μου ζητήθηκε να κάνω τον Σπύρο. Με τον Ορέστη κάναμε οντισιόν μαζί γιατί μπαίναμε σε ντουετάκια. Ξέραμε τους ρόλους, μου άρεσε πολύ ο ρόλος του Σπύρου. Είχαμε διαβάσει και οι δύο τον ρόλο του Αντώνη αλλά μάλλον είχε κλειδώσει ο ρόλος για τον Ορέστη».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις