Τρίτη, 17 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Γιώργος Πατούλης: Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει το παιδί που περιμένει η Νάνσυ Κοιλού

Γιώργος Πατούλης: Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει το παιδί που περιμένει η Νάνσυ Κοιλού

Γιώργος Πατούλης και Νάνσυ Κοιλού ετοιμάζονται σε λίγους μήνες να γίνουν γονείς. Για το θέμα ρωτήθηκε και η Μαρίνα Σταυράκη.

Ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού περιμένουν το παιδί τους και ετοιμάζονται για τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα. Η κατά 30 χρόνια μικρότερη ηλικιακά, σύντροφος του άλλοτε Περιφερειάρχη Αττικής, είχε εργαστεί ως φωτομοντέλο, ασχολήθηκε με τα κοινά αλλά και τις επιχειρήσεις. Έπιασε δουλειά την περασμένη δεκαετία στο πλευρό του κυρίου Πατούλη στη γραμματεία της Περιφέρειας, όσο εκείνος ήταν περιφερειάρχης και αργότερα έγιναν ζευγάρι

Όπως έγινε γνωστό χθες (16/9) μέσα από το Πρωινό πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο. Το πρωί της Τρίτης (17-09-2024), η Φαίη Σκορδά μέσα το «Buongiorno» αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού που περιμένει σε λίγους μήνες ο Γιώργος Πατούλης με τη σύντροφό του, το οποίο θα είναι κοριτσάκι.

Το όνομα που το ζευγάρι θα δώσει στην κόρη του είναι Πόπη, από τη μητέρα του Γιώργου Πατούλη. Τόσο ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής όσο και η Νάνσυ Κοιλού αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Το ζευγάρι φρόντισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει χαμηλούς τόνους και τη σχέση του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Για την εγκυμοσύνη της νέας συντρόφου του πρώην συζύγου της ρωτήθηκε και η Μαρίνα Σταυράκη. Την πρώην σύζυγο του Γιώργου Πατούλη συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Ελισάβετ Οικονόμου.

«Είναι μία αναπάντεχη, ανατρεπτική διαδικασία. Εγώ έχω ευχηθεί καλά γεννητούρια και καλή δύναμη. Ήταν επιλογή του, αν και ήταν λίγο αιφνίδιο για όλους, κυρίως για τον Αλέξανδρο, γιατί εγώ έχω χωρίσει εδώ και τρία χρόνια και έχω προχωρήσει τη ζωή μου», δηλώνει η Μαρίνα Σταυράκη.

«Σίγουρα η ζωή προχωράει, ο Αλέξανδρος πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του σε επίπεδο σπουδών αλλά και την διασφάλιση στη ζωή του. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, τον στήριξα, γιατί ήταν κάτι ανατρεπτικό. Οποιαδήποτε αλλαγή ενός νέου παιδιού μέσα στην οικογένεια θέλει πάντα προετοιμασία. Το λένε όλοι οι ψυχολόγοι. Πόσο μάλλον όταν είναι από άλλη οικογένεια», επισημαίνει στη συνέχεια στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις