Site icon NewsIT

Γιώργος Πατούλης – Νάνσυ Κοιλού: Οι κοινές τους εμφανίσεις από το 2019 έως σήμερα

27.08.2024 | 12:38
Γιώργος Πατούλης – Νάνσυ Κοιλού: Οι κοινές τους εμφανίσεις από το 2019 έως σήμερα

Ήταν Μάρτιος του 2021 όταν η είδηση του χωρισμού του Γιώργου Πατούλη από την επί χρόνια σύζυγο του, Μαρίνα έπεσε σαν βόμβα. Τρία χρόνια μετά, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μοιράζεται τη ζωή του με τη νέα σύντροφό του, Νάνσυ Κοιλού με την οποία γνωρίστηκαν κατά τη θητεία του στην περιφέρεια Αττικής.

Σήμερα, περιμένουν το δικό τους παιδί, όπως επιβεβαίωσε ο κ. Πατούλης μιλώντας στο newsit.gr.  Ο Γιώργος Πατούλης και η σχεδόν κατά 30 χρόνια νεότερή του σύντροφός του είχαν στενή συνεργασία και περνούσαν αρκετό χρόνο
μαζί, πολύ πριν το διαζύγιό του, όπως μαρτυρούν κοινές τους φωτογραφίες από εκδηλώσεις.

Ήταν Νοέμβριος του 2019, δύο χρόνια πριν τον χωρισμό του Γιώργου Πατούλη, όταν οι δύο τους φωτογραφίζονται μαζί σε εκδήλωση του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων.


Η Νάνσυ Κοιλού βρισκόταν πάντα στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη ως συνεργάτιδά του. Τον Σεπτέμβριο του 2021, σχεδόν 6 μήνες αφού έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Πατούλης είχε χωρίσει τη Μαρίνα Σταυράκη, ο περιφερειάρχης και η συνεργάτιδά του δίνουν το «παρών» σε εκδήλωση βράβευσης. Μάλιστα φωτογραφίζονται μαζί, ενώ κάθονται
στο ίδιο τραπέζι.

Το 2021 οι κοινές τους εμφανίσεις είναι αρκετές. Τον Νοέμβριο, Γιώργος Πατούλης και Νάνσυ Κοιλού φωτογραφίζονται μαζί στις εργασίες συνεδρίου για την υγεία.


Ο Γιώργος Πατούλης δίνει το «παρών» και στην ορκομωσία της Νάνσυς Κοιλού τον Ιούλιο του 2022, οπότε και πήρε το μεταπτυχιακό της στις Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων. Μάλιστα ο τότε περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

Τον Φεβρουάριο του 2022, οι διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας των Δήμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Πρόληψης και Προσυμπτωματικού Ελέγχου της Υγείας των πολιτών, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, παρουσία του Γιώργου Πατούλη. Εκεί και η Νάνσυ Κοιλού, που ήταν στο τμήμα που κέρδισε το φλουρί.

Τον Μάιο του 2022, η Νάνσυ Κοίλου φωτογραφίζεται πλέον στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη, στο πάρτι γενεθλίων του, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, παρουσία δεκάδων καλεσμένων.

Αν και οι δύο τους προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, Γιώργος Πατούλης και Νάνσυ Κοιλού έχουν κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις. Τον Νοέμβριο του 2022 βρέθηκαν μαζί στα εγκαίνια γνωστού κέντρου αισθητικής.

Πλέον οι δυο τους συζούν σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, και περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό του παιδιού τους, αφού η Νάνσυ Κοιλού είναι έγκυος, με τον Γιώργο Πατούλη να ανακοινώνει πρόσφατα τη χαρμόσυνη είδηση στον γιό του Αλέξανδρο, ο οποίος σύντομα θα αποκτήσει αδερφάκι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version