Site icon NewsIT

Γιώργος Περρής: Όταν έκλεισα τα 40 έλεγα αντί για πρόσκληση να βάλουμε κηδειόσημο

19.07.2024 | 12:00
Γιώργος Περρής: Όταν έκλεισα τα 40 έλεγα αντί για πρόσκληση να βάλουμε κηδειόσημο

Για το πως αντιμετώπισε την… είσοδό του στην 5η δεκαετία της ζωής του μίλησε με χιούμορ ο Γιώργος Περρής.

«Όταν πέρσι έγινα 40, έλεγα αντί για τούρτα να φάμε κόλλυβα και αντί για πρόσκληση να βάλουμε κηδειόσημο», αστειεύτηκε ο Γιώργος Περρής μιλώντας στο περιοδικό Down Town.

«Το 40 είναι δύσκολο νούμερο, με “βάρεσαν” κάπως. Τα 30 δεν τα κατάλαβα, μου άρεσαν. Φέτος που κλείνω τα 41 είναι πιο εύκολα, σαν να είμαι πολύ μακριά από τα 50. Διανύω μία ωραία περίοδο της ζωής μου, ευτυχώς μου πέρασε η προηγούμενη αίσθηση», συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Ζούμε σε μία εποχή που μας βάζει σε σύγκριση. Στα social είναι όλα ωραιοποιημένα, έτσι ώστε να μη βλέπουμε την αλήθεια, όποια κι αν είναι. Το να θέλεις να συγκεντρωθείς στη συγκίνηση, στο αληθινό μοίρασμα με τον άλλο, είμαι μία επαναστατική πράξη», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

«Νομίζω ότι ποτέ δεν υπήρξα τραγουδιστής της μόδας. Το ρεπερτόριο που επιλέγω είναι πιο διαχρονικό. Γι’ αυτό και το κοινό στις συναυλίες μου είναι από 20 ετών έως πολύ μεγαλύτερους ανθρώπους. Πήγαινα πάντα πλάγια με τις μόδες, δεν μπορούσα να νιώθω εγκλωβισμένος», σημειώνει ο Γιώργος Περρής.

Όσο για τη σχέση του με το τραγούδι και τη μουσική, είπε: «Το τραγούδι με οδήγησε σε μέρη του κόσμου που ούτε καν τα φανταζόμουν. Μου έβγαλε έναν πολύ τολμηρό εαυτό, ένα θάρρος που δεν είχα, γιατί στη ζωή μου ήμουν και είμαι πολύ ντροπαλός».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version