Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Γιώργος Θεοφάνους: Ήμουν στον στρατό, καθόμουν στη σκοπιά και μου έκανα απονομές Όσκαρ

Γιώργος Θεοφάνους: Ήμουν στον στρατό, καθόμουν στη σκοπιά και μου έκανα απονομές Όσκαρ

“Είμαι ένας άνθρωπος που οραματίζεται γενικότερα” παραδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους.

Με αφορμή την σκηνική συνάντηση με τον Κώστα Χατζή, ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου το μεσημέρι του Σαββάτου (01.06.2024) στον Alpha. 

“Αντικριστά στη σκηνή με τον Κώστα Χατζή έχουμε να βρεθούμε πάρα πολλά χρόνια. Θα τολμήσω να πω 32 – 33 χρόνια. Βρεθήκαμε σε ένα στούντιο την πρώτη φορά όταν έκανε έναν δίσκο με τρεις σπουδαίους συνθέτες. Τον Χατζηνάσιο, τον Τόκα και τον Σπανό.

Ο παραγωγός του τότε είχε την ιδέα να κάνω εγώ την ενορχήστρωση, ήμουν και νέος τότε. Είναι μαγικές οι στιγμές που πέρασα με τον Κώστα στο στούντιο” εξομολογήθηκε αρχικά ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης.

“Ο Κώστας Χατζής για εμένα είναι, να τολμήσω να πω, ο κανονικός ράπερ της εποχής μας. Δηλαδή με την έννοια του επαναστάτη, ρε παιδί μου. Αυτά που λέει, ζουμερά και ουσιαστικά πράγματα. Επέλεγε πάντα στίχους που είχαν να κάνουν με κοινωνικά θέματα”.

  

“Είμαι ένας άνθρωπος που οραματίζεται γενικότερα. Ήμουν στον στρατό, καθόμουν στη σκοπιά και μου έκανα απονομές! Απονομές, όχι απλά χρυσών και πλατινένιων δίσκων, Όσκαρ και διάφορα άλλα.

Έχω μάθει να ονειρεύομαι μεγάλα πράγματα” δήλωσε ακόμα, σε άλλο σημείο της νέας τηλεοπτικής του συνέντευξης, ο Γιώργος Θεοφάνους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις