Σάββατο, 5 Οκτ.
24oC Αθήνα

Γκ. Βελίκοβα: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της και η προετοιμασία για το Dancing!

Γκ. Βελίκοβα: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της και η προετοιμασία για το Dancing!

Οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι και το όνομα που θα πάρει η μικρή…

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Γκαλένα Βελίκοβα μετά τη γέννηση της μικρής της πριγκίπισσας. Η διάσημη χορεύτρια και κριτής ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της Κώστα Χαϊνά, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι, που θα πάρει το όνομα Κασσιανή.

 

Στην πρώτη της συνέντευξη στο TLIFE μετά τον ερχομό της μπέμπας της, η Γκαλένα αποκάλυψε πως είναι στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης και για το “Dancing with the stars 4” που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες.

 

Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα μετά τη γέννηση της μπέμπας;

 

Το συναίσθημα δεν περιγράφεται εύκολα. Νιώθεις κάτι ξεχωριστό. Μια αγάπη δίχως όρους και όρια. Θέλεις να προσφέρεις. Είναι ένα πανέμορφο πλασματάκι, που νιώθεις συγκίνηση κάθε στιγμή που το βλέπεις.

 

Πώς είναι η πρώτες ώρες με την μικρή στο σπίτι;

 

Είναι ένα καινούριο πλασματάκι που μπήκε στη ζωή μας και τα αλλάζει όλα. Πρακτικά υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ρυθμίσουμε και να προσαρμόσουμε στο πρόγραμμα του μωρού, αλλά είναι ακόμη πολύ αρχή. Όσο και να νομίζεις ότι έχει οργανωθεί από πριν, πάντα υπάρχουν πράγματα που προκύπτουν.

 

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε