Site icon NewsIT

Η Adele στις κερκίδες του Euro έχει νεύρα – Το «σκάσε» που φώναξε σε Βρετανούς οπαδούς

11.07.2024 | 20:13
Η Adele στις κερκίδες του Euro έχει νεύρα – Το «σκάσε» που φώναξε σε Βρετανούς οπαδούς

Στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας βρέθηκε χθες (10.07.2024) η Adele προκειμένου να παρακολουθήσει την εθνική Αγγλίας στον ημιτελικό του Euro 2024.

Η Adele, ως γνήσια ντίβα, μάλλον ενοχλήθηκε από το θορυβώδες πλήθος στις κερκίδες με τους οπαδούς της Αγγλίας -στο πλαίσιο του Euro 2024 – καθώς λίγο πριν ο Χάρι Κέιν εκτελέσει το πέναλτι, εκείνη τους φώναξε να «σκάσουν».

Η 36χρονη σταρ, παρακολούθησε την ομάδα της χώρας της να αντιμετωπίζει την Ολλανδία στην επική νίκη της με 2-1 και όπως κατέγραψε βίντο που έγινε viral, το πάθος της ήταν ασυγκράτητο.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, δείχνει την στιγμή λίγο πριν ο Κέιν κάνει το σουτ προς το τέρμα μετά το αμφιλεγόμενο πέναλτι που δόθηκε. Η Adele γυρίζει τότε πίσω της προς τους ομαδούς και τους λέει ένα «shut up» («σκάστε»).

Η κίνησή της ενθουσίασε αρκετούς από τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό της με φράσεις όπως: «Την αγαπώ, είναι τόσο ειλικρινής!», «Ήταν τόσο αληθινή εδώ», «Αυτό είναι ICONIC», «αφήστε τη βασίλισσα να απολαύσει το παιχνίδι!»…

Tags: ,

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version