Site icon NewsIT

Η Bella Hadid πόζαρε με κατακόκκινα εσώρουχα στα backstage του σόου της Victoria’s Secret

19.10.2024 | 12:06
Η Bella Hadid πόζαρε με κατακόκκινα εσώρουχα στα backstage του σόου της Victoria’s Secret

Model Bella Hadid walks the runway during the 2024 Victoria's Secret Fashion Show in New York City, U.S., October 15, 2024. REUTERS/Andrew Kelly

Εγκεφαλικά μοίρασε η Bella Hadid με το τελευταίο post που ανέβασε στο Instagram από την πασαρέλα της Victoria’s Secret στο Παρίσι.

Το γνωστό μοντέλο ήταν ένα από τα τεράστια ονόματα που περπάτησαν στην θρυλική πασαρέλα η οποία επέστρεψε μετά από 6 χρόνια. Η Bella Hadid ντύθηκε ξανά «αγγελάκι» της Victoria’s Secret και εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο σώμα της και την σαγηνευτική ομορφιά της.

Η αδερφή της, Gigi Hadid ήταν εκείνη που άνοιξε το σόου με το εμβληματικό της περπάτημα ενώ η Bella ήταν εκείνη που το έκλεισε. Φορώντας τις χαρακτηριστικές ριγέ ροζ σατέν ρόμπες και τα μοναδικά εσώρουχα της εταιρείας τα top models πόζαραν μαζί και ανέβασαν τα στιγμιότυπα στα social media. 

«Κλείνοντας το σόου της Victoria’s Secret. Δεν το φανταζόμουν ποτέ. Νιώθω τόσο περήφανη που περπατάω δίπλα σε τόσο απίστευτους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν τόσες πολλές όμορφες και πολύπλευρες εκδοχές των ΗΠΑ και έχοντας μια νέα ομάδα στο VS που αλλάζει θετικά και αλλάζει τον τρόπο που κοιτάμε τα εσώρουχα και τους ανθρώπους! Ευχαριστώ», έγραψε στην πρώτη ανάρτησή της η Bella Hadid.

Με την σειρά της η Gigi Hadid ανέβασε την στιγμή που άνοιξε το σόου φορώντας ένα εντυπωσιακό ζευγάρι φτερά το οποίο με ρύθμιση έκανε τα φτερά να ανοίγουν.

«Από αυτό είναι φτιαγμένα τα όνειρα! Χίλια ευχαριστώ σε όλη την ομάδα, για αυτή τη στιγμή δεν θα ξεχάσω ποτέ», έγραψε στο post.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version