Παρασκευή, 13 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Η Cardi B γέννησε το τρίτο της παιδί ένα μήνα μετά το διαζύγιο

Η Cardi B γέννησε το τρίτο της παιδί ένα μήνα μετά το διαζύγιο
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Η «spicy mami» είναι πλέον μητέρα τριών παιδιών. Η Cardi B και ο εν διαστάσει σύζυγός της Offset, οι οποίοι είναι γονείς της 6χρονης Kulture και του 2χρονου Wave, καλωσόρισαν το τρίτο τους μωρό, λίγο αφότου κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου.

«The prettiest lil thing» («το ομορφότερο μικρό πραγματάκι»), έγραψε σήμερα (12.09.2024) η Cardi στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram, συνοδεύοντας το λιτό της μήνυμα με μια σειρά φωτογραφιών από το μαιευτήριο.

Η ράπερ του «WAP» ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της -μόλις λίγες ώρες μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου από τον 32χρονο ράπερ- την 1η Αυγούστου, επιδεικνύοντας την κοιλιά της σε μια ανάρτηση στο Instagram με τη λεζάντα: «Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή! Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την εποχή μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ’ όλα ανανέωσες τη δύναμή μου! Μου υπνθύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα!».

Σύμφωνα με την αίτηση διαζυγίου, η 31χρονη ράπερ ζητά την κύρια επιμέλεια των παιδιών τους μαζί με διατροφή, όπως σημειώνει το E!.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Η αίτηση αναφέρει ότι ανάμεσα στην Cardi και τον Offset υπάρχουν «αγεφύρωτες διαφορές που προκάλεσαν τη διάλυση του γάμου» και ότι «δεν υπάρχει καμία λογική προοπτική συμφιλίωσης».

Το ζευγάρι – μετά από μια επεισοδιακή on/off σχέση – παντρεύτηκε το 2017. Είχαν χωρίσει και ξανασμίξει ουκ ολίγες φορές εν μέσω φημών περί απιστίας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις