Site icon NewsIT

Η Kylie Minogue στη Μύκονο: Εικόνες από τις διακοπές της 56χρονης τραγουδίστριας με τον William Baker

03.07.2024 | 12:27

Η Kylie Minogue επισκέφθηκε τη Μύκονο για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια και οι paparazzi την ακολουθούν για ένα στιγμιότυπο και μια φωτογραφία.

Ανάμεσα στους επώνυμους που επέλεξαν για τις φετινές διακοπές τους τη Μύκονο είναι και η Kylie Minogue, την οποία κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου NDP μαζί με τον συνεργάτη της, σχεδιαστή μόδας και στιλίστα William Baker, ο οποίος έχει συνδέσει την καριέρα του αναπόσπαστα με τις εμφανίσεις της 56χρονης τραγουδίστριας.

Η Kylie Minogue σε κάποιες φωτογραφίες κάθεται σε καφέ με τον Baker ενώ σε άλλες περπατάει στην προβλήτα μαζί του και επιβιβάζεται σε σκάφος.

To στυλ της είναι απόλυτα casual, με μια λεοπάρ τσάντα να προσθέτει μια επιπλέον πινελιά θηλυκότητας. Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα στην τελευταία δεκαετία που η Κάιλι Μινόγκ επισκέπτεται την Μύκονο, αφού έχει βρεθεί ξανά στο δημοφιλές ελληνικό νησί, τόσο για διακοπές το 2016, όσο και το 2021, στο πλαίσιο των γυρισμάτων του Germany’s Next Top Model.

Πριν τη Μύκονο, η Κάιλι Μινόγκ βρέθηκε στη συναυλία των Coldplay sto OAKA μαζί με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, τον Λουκ Έβανς και τον Τζο Τζόνας. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version