Site icon NewsIT

Η Tiktoker Κατερίνα Σαλακά ξέσπασε κατά της Μαρίνας Σάττι: «Δεν μου έχουν φερθεί ποτέ τόσο άσχημα, είμαι σε σοκ»

09.09.2024 | 10:24
Η Tiktoker Κατερίνα Σαλακά ξέσπασε κατά της Μαρίνας Σάττι: «Δεν μου έχουν φερθεί ποτέ τόσο άσχημα, είμαι σε σοκ»

Στην προγραμματισμένη συναυλία της Μαρίνας Σάττι βρέθηκε χτες η Tiktoker και life coach, Κατερίνα Σαλακά, για να ανέβει στη σκηνή μαζί με την τραγουδίστρια αλλά…δεν την δέχτηκαν!

Επίθεση μέσω social media εξαπέλυσε η γνωστή Tiktoker, Κατερίνα Σαλακά κατά της Μαρίνας Σάττι και των συνεργατών της επειδή αρνήθηκαν να τη δεχτούν στα παρασκήνια και δεν την άφησαν να ανέβει στη σκηνή, όπως προβλεπόταν, σύμφωνα με την ίδια.

Η Μαρίνα Σάττι έδωσε μία εντυπωσιακή συναυλία στον Λυκαβηττό χαρίζοντας στους θαυμαστές της μία μοναδική εμπειρία. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει συμπεριλάβει στον τελευταίο της δίσκο «MIXTAPE» κομμάτια με άλλους διάσημους όπως ο Λευτέρης Πανταζής, η Έφη Θώδη, ο Rack και άλλοι. 

Ανάμεσά τους είναι και η life coach Κατερίνα Σαλακά η οποία έχει εμφανιστεί στη σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι στο παρελθόν. Όπως η ίδια αποκάλυψε χτες η ίδια η τραγουδίστρια αλλά και οι συνεργάτες της δεν της επέτρεψαν να βγει στη σκηνή και την έδιωξαν.

«Είμαι σε σοκ, δεν μου έχουν φερθεί τόσο άσχημα ποτέ στη ζωή μου. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι».

Και πρόσθεσε: «Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

@katerinasalaka

 

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Η Κατερίνα Σαλακά ανέβασε μία σειρά από βίντεο εξιστορώντας την εμπειρία της στα παρασκήνια της συναυλίας του Λυκαβηττού τονίζοντας: «Δεν με άφησαν να πάω ούτε τουαλέτα που τους ζήτησα. Δεν ξέρω τι γίνεται, είχα μιλήσει με τη Μαρίνα Σάττι. Δεν έχω ξανα πάθει τέτοιο πράγμα».

@katerinasalaka

 

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Στην προσπάθειά της να παραμείνει αισιόδοξη και χαμογελαστή, όπως συνηθίζει, η γνωστή life coach υπενθύμισε στους followers της ότι δεν αξίζει σε κανέναν να του φέρονται άσχημα, όπως ούτε και στην ίδια.

@katerinasalaka

 

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Τελικά, φαίνεται ότι η Κατερίνα Σαλακά «έσπασε» αφού στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε φαίνεται συναισθηματικά φορτισμένη, και με τρεμάμενη φωνή δήλωσε: «Στη ζωή μου ολόκληρη δεν μου έχουν φερθεί έτσι. Ολόκληρη συνεργάτης παιδιά, συνεργάτης, η Μαρίνα Σάττι. Δεν μου έχει τύχει ξανά και εύχομαι να μην τύχει ξανά σε κανέναν τέτοια άσχημη συμπεριφορά».

@katerinasalaka

 

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Πριν από όλα αυτά η Κατερίνα Σαλακά είχε κάνει βίντεο πριν την έναρξη της συναυλίας από το χώρο του Λυκαβηττού εμφανώς ενθουσιασμένη που βρισκόταν εκεί. «Υπέροχη εμπειρία, νιώθω τέλεια».

@katerinasalaka Ξεκιναει συναυλια ΜΑΡινα Σαττι Λυκαβηττοοοοοοοοο#katerinasalaka #marinasatti #positivethinking ♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka
@djefiback @SATTI @katerinasalaka ❤️ #eimaikala #marinasatti #foryou #mpesfy ♬ πρωτότυπος ήχος – Efi Back

Οι δύο γυναίκες έχουν ανέβει στη σκηνή μαζί για ένα act σε live της Μαρίνας Σάττι. Η τραγουδίστρια δεν έχει αναφερθεί στο συμβάν μέχρι στιγμής,

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version