Σάββατο, 19 Οκτ.
19oC Αθήνα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με λευκές ζαρτιέρες και εσώρουχα στο opening του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με λευκές ζαρτιέρες και εσώρουχα στο opening του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκίνησε να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και το βράδυ της Παρασκευής (18.10.2024), πραγματοποίησε ένα πρωτότυπο σόου σε όσους πήγαν να την παρακολουθήσουν.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, ανέβηκε στη σκηνή με λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες, ψηλοτάκουνα και κατακόκκινο κραγιόν, θυμίζοντας σε αρκετούς τη Μέριλιν Μονρόε. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τραγούδησε και χόρεψε μέσα σε ένα μεγάλο ποτήρι με νερό στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας «Parfait».

Το σόου θύμιζε πολύ το στυλ των παραστάσεων μπορλέσκ και κυρίως τις εμφανίσεις της «βασίλισσας του burleque», Ντίτα φον Τιζ.

«Μου αρέσει το νέο ξεκίνημα και είμαι ενθουσιασμένη, είναι κάτι τελείως διαφορετικό που με γεμίζει. Οι υπόλοιπες προτάσεις ήταν για τα μπουζούκια. Αισθάνομαι περισσότερο performer παρά τραγουδίστρια», είπε σε δηλώσεις της μετά την πρεμιέρα της.

«Φέτος θα είναι μια δημιουργική και διαφορετική χρονιά. Είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο κομμάτι της μουσικής. Υπήρχαν προτάσεις στο παρελθόν, ποτέ δεν το είχα επιχειρήσει να το ξεκινήσω επαγγελματικά, αλλά ήξερα ότι κάποια στιγμή θα το κάνω γιατί η μουσική είναι κάτι που αγαπώ και λατρεύω», συνέχισε.

Τέλος, τόνισε: «Είμαι έτοιμη για τα αρνητικά σχόλια, αυτό είναι αναμενόμενο, ειδικά σε περιπτώσεις που οι κοπέλες είναι μοντέλα – influencers και είναι οι πρώτες που θα πάρουν την περισσότερη κριτική. Σε αυτό το σόου δεν πάω να αποδείξω ότι είμαι η καλύτερη τραγουδίστρια. Έχω πάει σαν περσόνα γιατί νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις