Σάββατο, 3 Αυγ.
32oC Αθήνα

Η Αλίκη Καραμανλή κάνει την πρακτική της στην Μύκονο: Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη την επισκέπτονται συχνά

Η Αλίκη Καραμανλή κάνει την πρακτική της στην Μύκονο: Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη την επισκέπτονται συχνά

Η νεαρή Αλίκη Καραμανλή, η κόρη του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, κάνει την πρακτική της σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μυκόνου. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret η Αλίκη Καραμανλή επέλεξε τη Μύκονο για την πρακτική της άσκηση. Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, σπουδάζει σε δύο σχολές.

Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παράλληλα σπουδάζει επικοινωνία και Entrepreneurship Management στο αμερικάνικο κολέγιο Deree.

Εργάστηκε για δύο χρόνια σε εταιρία WeFor στη θέση Marketing Manager, ενώ νωρίτερα έκανε την πρακτική της σε εταιρία δημοσκοπήσεων MRB ως data analyst assistant.

Από τις αρχές του Ιουλίου η Αλίκη Καραμανλή έχει ενταχθεί στο τμήμα μάρκετινγκ σε ξενοδοχείου της Μυκόνου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρόκειται για το ξενοδοχείο του ιατρού – καρδιολόγου Ηρακλή Ζησιμόπουλου και αποτελεί έναν μοναδικό παράδεισο χαλάρωσης με άρτιους αισθητικά χώρους εκλεπτυσμένου design.

Κοντά στην 21χρονη κόρη τους βρίσκονται συχνά τόσο ο Κώστας Καραμανλής, όσο και η Νατάσα Παζαΐτη οι οποίοι επισκέπτονται το νησί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις