Site icon NewsIT

Η Άντζελα Γκερέκου με την «Μπρουκ» από την Τόλμη και Γοητεία στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου

02.09.2024 | 20:27
Η Άντζελα Γκερέκου με την «Μπρουκ» από την Τόλμη και Γοητεία στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου την Κυριακή (01.09.2024) στην Κύπρο. Ανάμεσα στους φίλους του ζευγαριού στη μεγαλύτερη ημέρα της ζωής του ήταν και η Άντζελα Γκερέκου.

Η Άντζελα Γκερέκου μάλιστα συμμετείχε στο παραδοσιακό ντύσιμο του γαμπρού, Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος στη συνέχεια πήγε στην εκκλησία, για να υποδεχτεί την αγαπημένη του, τη Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν πανευτυχής δίπλα στην εκλεκτή της καρδιάς του, που έλαμπε στο νυφικό της φόρεμα.

Στο πλευρό του ζευγαριού το παρών «έδωσαν» αρκετοί συγγενείς, φίλοι και στενοί συνεργάτες οι οποίοι στη συνέχεια διασκέδασαν όλοι μαζί στο γαμήλιο πάρτι.

Εκεί και η Άντζελα Γκερέκου, μαζί με αρκετούς από τους ηθοποιούς της σειράς «Γη της Ελιάς», οι οποίοι καμάρωσαν γαμπρό τον δικό τους, Ανδρέα Γεωργίου.

Μία εμφάνιση – έκπληξη στον γάμο ήταν η παρουσία της Κάθριν Κέλι Λανγκ, την τηλεοπτική «Μπρουκ» από τη σειρά «Τόλμη και γοητεία».

Η 63χρονη ηθοποιός «ανέβασε» στο Instagram βίντεο αλλά και φωτογραφίες από την παρουσία της στον γάμο, ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα φαίνεται να ποζάρει δίπλα στην Άντζελα Γκερέκου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version