Site icon NewsIT

Η Αθηνά Οικονομάκου διασκέδασε σε κλαμπ της Ίμπιζα για τα γενέθλια του Μπρούνο Τσερέλα

30.07.2024 | 21:17
Η Αθηνά Οικονομάκου διασκέδασε σε κλαμπ της Ίμπιζα για τα γενέθλια του Μπρούνο Τσερέλα

Ο Μπρούνο Τσερέλα έσβησε τα 38 του κεράκια χθες το βράδυ (29.07.2024). Στο πλευρό του πάντα η αγαπημένη του Αθηνά Οικονομάκου και άλλοι φίλοι τους που διασκέδασαν σε κλαμπ στην Ίμπιζα.

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, ανέβασε story στο Instagram και έδειξε τον εορτάζοντα σύντροφό της Μπρούνο Τσερέλα να χορεύει μπροστά από την τούρτα με τα κεράκια του.

Ο Ιταλός μπασκετμπολίστας φαίνεται στο βίντεο να φορά μαύρο διχτυωτό μπλουζάκι, μαύρο τζιν και μαύρα γυαλιά ηλίου. Με ένα χαμόγελο στα χείλη, σταματά τον χορό του μόνο και μόνο για να φιλήσει την ηθοποιό.

Στην ανάρτησή της, η Αθηνά Οικονομάκου έγραψε «χαρούμενα γενέθλια» και πρόσθεσε με κεφαλαία γράμματα: «Είσαι ένα όνειρο».

Το ελληνικό σχόλιο του Τσερέλα

Λίγο πριν τα γενέθλιά του αγαπημένου της, η ηθοποιός ανέβασε σειρά από φωτογραφίες στο Instagram να ποζάρει είτε μόνη της είτε με τον Τσερέλα, πάντα στην αγαπημένη τους Ίμπιζα.

Στην ανάρτηση με τις δικές της φωτογραφίες που φορά ένα ολόσωμο και εξώπλατο μαύρο μαγιό, ο αγαπημένος της σχολίασε στα ελληνικά «Ναι καλά».

Ο έρωτάς τους συνεχίζει να «λιώνει» όλο το Instagram, καθώς και οι δύο ανεβάζουν διαρκώς φωτογραφίες να παραθερίζουν μαζί.

Πριν από λίγες μέρες ο Μπρούνο Τσερέλα ανέβασε μία φωτογραφία τους που βρίσκονται σε ένα μπαλκόνι μπροστά στην υπέροχη θάλασσα της Ίμπιζα, γράφοντας στην ανάρτηση «και τώρα τι;»

Η συγκεκριμένη ανάρτηση μάζεψε άπειρα σχόλια από θαυμαστές του μπασκετμπολίστα που καμαρώνουν την σχέση του με την Αθηνά Οικονομάκου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version