Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλια της 3χρονης κόρης της – Το «πριγκιπικό» πάρτι

Η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλια της 3χρονης κόρης της – Το «πριγκιπικό» πάρτι
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το «τρέξιμο» με το πρόσφατο διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου έχει ως προτεραιότητα τα παιδιά της και δεν το κρύβει. 

Η γνωστή ηθοποιός και influencer γιόρτασε χτες Κυριακή (09.06.2024) τα γενέθλια της κόρης της, οργανώνοντας ένα εντυπωσιακό παιδικό πάρτι με θέμα τους μονόκερους. Η Αθηνά Οικονομάκου, της οποίας το διαζύγιο έγινε γνωστό πριν λίγες εβδομάδες, εξακολουθεί να μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της με τα δυο της παιδιά, Μάξιμο και Σιέννα. 

«Δεν τα μεγαλώνω μόνη μου τα παιδιά, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει», δήλωσε πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξη.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το πάρτι που ήταν θεματικό με φιγούρες unicorn, ενώ η τούρτα αλλά και η διακόσμηση ήταν σε ροζ χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε τον Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεμβρίου 2017 με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Στις 14 Μαρτίου 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Μάξιμος-Σπύρος ενώ λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Στις 9 Ιουνίου 2021 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Σιέννα-Ηλέκτρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις