Site icon NewsIT

Η Αθηνά Οικονομάκου γυμνάζεται αδιάκοπα ακόμη και στην Πάρο – «Οι δικαιολογίες έχουν πάει διακοπές»

22.08.2024 | 20:11
Η Αθηνά Οικονομάκου γυμνάζεται αδιάκοπα ακόμη και στην Πάρο – «Οι δικαιολογίες έχουν πάει διακοπές»

Στην Πάρο περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον αγαπημένο της, Μπρούνο Τσερέλα, με τον οποίο εκτός από στιγμές χαλάρωσης δε χάνουν ευκαιρία να πάνε και γυμναστήριο για να μείνουν fit!

Η ηθοποιός λατρεύει τη γυμναστική και φροντίζει πολύ συχνά να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις της στα social media. Η Αθηνά Οικονομάκου παραμένει πάντα σε φόρμα ακόμη και τις μέρες του καλοκαιριού τις οποίες περνά στην Πάρο τον τελευταίο καιρό.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα διαθέτουν άκρως καλογυμνασμένα σώματα, τα οποία θέλουν και θυσίες. Το ζευγάρι σε καθημερινή βάση επισκέπτεται το γυμναστήριο του ξενοδοχείου και κάνει μαζί προπόνηση, όπως αερόβιο και βάρη.

«Οι δικαιολογίες είναι διακοπές» γράφει η Αθηνά Οικονομάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το γυμναστήριο στην Πάρο.

Η Αθηνά Οκονομάκου πριν μερικούς μήνες πήρε διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο με τον οποίο έχουν μαζί τα 2 τους παιδιά, ενώ από τον Ιούνιο είναι γνωστό ότι η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version