Lifestyle

Η Αθηνά Οικονομάκου «στάζει μέλι» για τον Μπρούνο Τσερέλα: Θέλω να γεράσω μαζί σου

«Χαίρομαι που σε αγαπώ, απολαμβάνω να παρακολουθώ κάθε σου κίνηση», έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, η Αθηνά Οικονομάκου για τον Μπρούνο Τσερέλα

Σε μία τρυφερή εξομολόγηση προς τον Μπρούνο Τσερέλα προχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου με μία νέα ανάρτησή της στο Instagram, σήμερα (26.04.2025).

Συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου δεν έκρυψε τον έρωτά της για τον Μπρούνο Τσερέλα.

Η ηθοποιός και ο 38χρονος Ιταλός μπασκετμπολίστας ετοιμάζονται να γιορτάσουν έναν χρόνο σχέσης.

Το ειδύλλιό τους έγινε γνωστό το περσινό καλοκαίρι μέσα από τα social media.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε, η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει μπροστά σε καθρέφτη στην αγκαλιά του αγαπημένου της, συνοδεύοντας το στιγμιότυπο με λόγια γεμάτα συναίσθημα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

 

«Χαίρομαι που σε αγαπώ (…) Απολαμβάνω να σε παρακολουθώ κάθε κίνηση (…) Δεν θα σε απογοητεύσω, θέλω να γεράσω μαζί σου», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός για τον λατρεμένο της Ιταλό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα